Home Accesorii Samsung lansează noile căști wireless Galaxy Buds Pro

Samsung lansează noile căști wireless Galaxy Buds Pro

0

Samsung lansează noile căști wireless Galaxy Buds Pro. Acestea oferă un sunet imersiv, o calitate superioară a apelurilor, funcție inteligentă de ANC (Active Noise Cancelling) și o conectivitate îmbunătățită cu alte dispozitive – totul într-un design modern.

Galaxy Buds Pro sunt cele mai bune căști intraauriculare din portofoliul Samsung

Noile accesorii inteligente sunt construite pentru lucru, distracție și nu numai.

Fie că sunt folosite pentru a asculta muzică în timpul unei alergări sau în drum spre serviciu, calitatea audio primează. Buds Pro oferă un sunet mai complet, cu un woofer de 11 milimetri pentru un bass mai profund și un tweeter de 6.5 milimetri pentru sunete înalte clare, cu distorsiuni minime.

Aceste căști oferă cea mai bună experiență audio de la Samsung, cu un sunet dinamic și echilibrat. Fie că vorbim de o melodie hip-hop ritmată sau de muzica clasică, utilizatorii se pot bucura de muzica preferată așa cum și-au dorit artiștii să fie ascultată.

Căștile intraauriculare nu sunt destinate doar divertismentului

Ci și comunicării la serviciu, iar calitatea apelurilor audio e mai importantă ca oricând. Buds Pro separă vocea de sunetele nedorite cu ajutorul a trei microfoane și a unei unități de captare a vocii (VPU), pentru o redare cât mai clară a sunetului.

Unul din microfoanele externe dispune de o rată ridicată signal-to-noise (SNR), ceea ce ajută la eliminarea zgomotului de fundal. În plus, Samsung a integrat tehnologia Wind Shield în Buds Pro.

Forma căștilor micșorează zona de contact cu vântul, în timp ce o cameră special construită și o plasă (un mesh) obturează interferențele. Apelurile nu au fost niciodată mai clare, chiar și atunci când ai parte de vânt.

Ceea mai inteligentă funcție de anulare activă a zgomotului (ANC) a unor căști intraauriculare

Experiența oferită de Buds Pro prioritizează audiția conținutului îndrăgit și eliminarea zgomotului nedorit. De aceea, Galaxy Buds Pro dispun de cele mai performante capabilități ANC dintre toate căștile intraauriculare.

Utilizatorii se pot concentra la serviciu sau se pot deconecta de la lumea din jur reducând cu până la 99% zgomotul de fundal, în funcție de preferințe. Prin funcția Ambient Sound, utilizatorii pot amplifica cu peste 20 decibeli sunetele din jur, pentru o experiență personalizată.

Această funcție este ideală pentru multitasking, cum ar fi cei care lucrează de acasă și au grijă în același timp de copii sau cei care ies la o alergare în oraș și vor să fie atenți la trafic.

ANC și Ambient Sound funcționează simultan, adaptându-se la mediul înconjurător pentru a optimiza experiența audio. Buds Pro recunosc momentul în care utilizatorul vorbește și pot opri automat sunetele din jur sau să le amplifice.

De asemenea, volumul muzicii va scădea atunci când utilizatorul vrea să vorbească, chiar dacă funcția Ambient Sound e activată iar ANC este oprit. Această tehnologie face comunicarea mai eficientă cu ajutorul Galaxy Buds Pro.

Galaxy Buds Pro: O experiență Galaxy îmbunătățită

Buds Pro fac parte din ecosistemul Galaxy. Acum, utilizatorii pot beneficia de mutarea automată a conexiunii căștilor de la tabletă la smartphone în funcție de dispozitivul folosit, fără ajustări manuale.

Spre exemplu, dacă un utilizator urmărește un clip pe tableta Tab S7 și apoi primește un apel pe Galaxy S21, funcția Auto Switch va opri clipul și va permite ca utilizatorul să răspundă la telefon prin Galaxy Buds Pro. Odată ce apelul s-a încheiat, căștile preiau din nou sunetul din tabletă.

Galaxy Buds Pro extind experiența audio conectându-se la alte dispozitive Galaxy – în special la Galaxy S21. Sunetul imersiv de pe Galaxy Buds Pro va fi disponibil oriunde, cu funcția 360 Audio care dispune de tehnologia Dolby Head TrackingTM, care plasează utilizatorul în centrul acțiunii.

Vloggerii pot capta vocea și sunetele din jur prin sincronizarea microfoanelor de pe Galaxy Buds Pro și Galaxy S21. Galaxy Buds Pro beneficiază și de Game Mode, astfel că atunci când latența audio redusă este combinată cu performanțele și display-ul lui Galaxy S21, experiența de gaming devine mult mai realistă.

Cu Galaxy Buds Pro, autonomia bateriei nu mai este o problemă

O încărcare completă oferă 8 ore de audiție, iar carcasa oferă alimentare pentru 20 de ore suplimentare. Chiar și cu funcția ANC activă, autonomia căștilor este de 5 ore, cu alte 13 ore disponibile prin alimentarea lor din carcasă. De asemenea, utilizatorii pot obține o oră de audiție în urma unei încărcări rapide de doar 5 minute.

Galaxy Buds Pro: Design nou, elegant și practic

Designul căștilor este inspirat din forma inovatoare și iconică a căștilor Galaxy Buds Live. Buds Pro oferă un design îmbunătățit, mai ergonomic.

Forma căștilor de tip canal amplifică calitatea sunetului. Acestea arată mai puțin proeminent și mai natural în urechi. Acest nou design reduce, de asemenea, zona de contact din interiorul urechii cu casca, îmbunătățind confortul și minimizând senzația de înfundare.

În plus, Buds Pro sunt concepute pentru a oferi un confort suplimentar. Acestea prezintă un grad de rezistență la apă IPX7, cel mai înalt standard de rezistență la apă din seria Galaxy Buds. Iar acum, îngrijorarea cu privire la pierderea căștilor este de domeniul trecutului.

SmartThings Find poate localiza cu ușurință oricare dintre perechile căștilor. Acest lucrur este posibil chiar și atunci când sunt în afara razei de acțiune Bluetooth® sau la distanțe mult mai mari. Buds Pro au fost, construite pentru a ajuta la reducerea deșeurilor. Mai exact, acestea folosesc 20% materiale post-utilizate (PCM).

Galaxy Buds Pro: Disponibilitate și culori

Galaxy Buds Pro vin în trei culori uimitoare: Phantom Black, Phantom Silver și Phantom Violet. Galaxy Buds Pro vor fi disponibile pe anumite piețe începând cu 15 ianuarie.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version