Home Accesorii Tellur a fost premiat la Monaco

Tellur a fost premiat la Monaco

0

Tellur, brandul românesc de tehnologie deținut de ABN Systems International, a fost premiat, la Channel Summit EMEA din Monaco, unul dintre cele mai importante evenimente de tech & consumer techonology din Europa, pentru gama de accesorii telecom şi entertainment green creată din materiale reciclate și reciclabile.Aproximativ 400 de producători și distribuitori din întreaga lume au participat la Channel Summit EMEA, care are loc anual la Monaco. Tellur a fost răsplătit cu premiul Best Vendor în tehnologia Green pentru gama Tellur Green lansată în 2022 și care a fost în îmbunătățită în acest timp, fiind adăugate noi produse trimestrial.

„Acest premiu internațional ne onorează și ne responsabilizează în același timp. Gama Green este unul dintre pariurile noastre de viitor fiindcă ne dorim să dezvoltăm în permanență accesorii și produse prietenoase cu mediul înconjurător. Avem un amplu plan de sustenabilitate și Tellur Green este în centrul acestuia”, a declarat George Barbu, CEO al ABN Systems International.

Produsele din cadrul gamei Tellur Green sunt fabricate fie din materiale biodegradabile, cum ar fi fibra de grâu, fie din nailon sau plastic reciclat. În anumite cazuri, așa cum sunt încărcătorul wireless de birou pentru telefon sau boxa Bluetooth, produsele au în componența lor 35% fibră de grâu și 65% plastic reciclat. De asemenea, ambalajul este produs 100% din carton reciclat și reciclabil. O parte din încasări sunt folosite pentru campanii de împădurire la nivel național.Pe lângă trofeul de Best Vendor în tehnologia verde, Tellur a obținut locul 3 și la categoria „Cel mai bun produs”, cu Smart Pet feeder, distribuitorul smart de hrană pentru animalele de companie. Cu ajutorul tehnologiei, Smart Pet Feeder-ul poate fi programat pentru a distribui cantități precise de hrană în momente specifice ale zilei, fiind, astfel, o modalitate eficientă de hrănire a animalelor de companie.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version