Home Divertisment Aplicaţii Iată ce se întâmplă dacă nu accepți noua politică WhatsApp

Iată ce se întâmplă dacă nu accepți noua politică WhatsApp

0

Iată ce se întâmplă dacă nu accepți noua politică WhatsApp. Funcționalitatea aplicației va fi limitată începând cu 15 mai.

Iată ce se întâmplă dacă nu accepți noua politică WhatsApp

WhatsApp a detaliat ce se va întâmpla cu utilizatorii care nu acceptă noua sa politică de confidențialitate într-un FAQ. Începând cu 15 mai, funcționalitatea va deveni limitată. Astfel, utilizatorii nu vor mai putea trimite sau citi mesaje din aplicație.

În schimb, utilizatorii vor putea primi în continuare apeluri și notificări. Însă, acest lucru va fi posibil doar pentru o „perioadă scurtă de timp”. Compania a confirmat pentru TechCrunch că această perioadă înseamnă, de fapt, câteva săptămâni.

Noua politică de confidențialitate a fost controversată în rândul multora dintre utilizatori. Aceștia sunt îngrijorați că această politică îi permite WhatsApp să partajeze mesajele private cu compania-mamă Facebook.

Însă, mesajele între utilizatori pe WhatsApp sunt criptate de la un capăt la altul. Astfel, numai destinatarii mesajelor pot vedea conținutul. Noua politică de confidențialitate se referă la mesajele trimise către companii.

Mesaje care pot fi stocate pe serverele Facebook și ale căror date pot fi utilizate pentru publicitate. WhatsApp a împărtășit câteva informații personale, cum ar fi numerele de telefon, cu Facebook din 2016.

Ca răspuns la îngrijorări, WhatsApp a anunțat că va întârzia introducerea noii politici de confidențialitate. Inițial trebuia să intre în vigoare pe 8 februarie.

Serviciul de mesagerie deținut de Facebook spune că nu va șterge niciun cont care nu a acceptat noile condiții pe 15 mai. De asemenea, utilizatorii vor putea accepta în continuare noua politică de confidențialitate după acea dată. Cu toate acestea, avertizează că, în general, conturile vor fi șterse dacă sunt inactive timp de 120 de zile.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version