Home Divertisment Evoluţie Samsung prezintă primele acțiuni pentru un viitor sustenabil

Samsung prezintă primele acțiuni pentru un viitor sustenabil

0

Samsung prezintă primele acțiuni pentru un viitor sustenabil. Samsung și-a propus să încetinească ritmul schimbărilor climatice și să promoveze economia circulară.

Samsung prezintă primele acțiuni pentru un viitor sustenabil

În calitate de lider global în industria de tehnologie, Samsung se angajează să aibă grijă de mediul înconjurător. Compania crede în diferența pe care o pot face companiile globale pentru binele planetei.

Odată cu extinderea companiei, Samsung își asumă o responsabilitate mai largă pentru soluțiile celor mai presante probleme sociale și de mediu. Compania estimează o reducere de aproximativ 25 000 de tone de gaze cu efect de seră în 2021.

Acest lucru presupune minimizarea impactului asupra mediului și utilizarea resurselor în mod eficient pe tot parcursul ciclului de viață al produselor. Astfel, Samsung continuă să își afirme angajamentul față de mediu. Compania va continua să urmărească accesibilitatea, sustenabilitatea și inovația în toate produsele și tehnologiile sale de ultimă oră.

Samsung s-a angajat într-o călătorie de sustenabilitate care pune mediul pe primul loc. Totul prin programe de sustenabilitate pe termen lung. Aceste programe includ proiectarea de ambalaje durabile, telecomenzi alimentate cu energie solară și reducerea gazelor cu efect de seră.

Astfel, televizoarele si monitoarele Samsung lansate în 2021 pot reduce aproximativ 25 000 de tone de gaze cu efect de seră. Desigur, acestea includ componente prietenoase cu mediul. Nivelul de absorbție a gazelor este echivalent cu cel generat de 3,8 milioane de brazi în vârstă de 30 de ani pe parcursul unui an întreg.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version