Home Divertisment Aplicaţii Microsoft aduce o nouă aplicație Garage

Microsoft aduce o nouă aplicație Garage

0

Microsoft aduce o nouă aplicație Garage. Aplicația se numește Group Transcribe și este disponibilă gratuit pe iOS, pentru moment.

Microsoft aduce o nouă aplicație Garage

Cea mai nouă aplicație Garage de la Microsoft este Group Transcribe. Aplicația permite grupurilor de persoane să înregistreze transcripții de întâlniri în timp real folosind propriile lor telefoanele.

„Această aplicație folosește o abordare cu mai multe dispozitive pentru a oferi transcriere și traducere în timp real, de înaltă calitate, astfel încât utilizatorii să poată fi mai prezenți și mai productivi în timpul întâlnirilor și conversațiilor”, a spus Lainie Huston de la Microsoft.

Toți cei care doresc să participe la transcrierea grupului trebuie să descarce aplicația Group Transcribe. O persoană începe o transcriere și poate invita alte persoane. Persoanele se pot înscrie împărtășind un cod de conversație, un cod QR sau alăturându-se transcripției de grup prin Bluetooth.

Aplicația va începe să transcrie conversația grupului, menționând cine a spus ce. Transcrierea în grup poate chiar să traducă automat și să afișeze traducerile în linie ca parte a transcrierii. Transcrierile sunt salvate în aplicație, astfel încât pot fi examinate sau partajate după o întâlnire.

Group Transcribe nu necesită conectare cu un cont

Microsoft sugerează ca fiecare persoană care participă la întâlnire să aibă propriul telefon „la îndemâna” pentru a avea „experiență de cea mai înaltă calitate”. Microsoft spune că Group Transcribe nu are o limită pentru numărul de persoane care pot participa la o transcriere. Însă, notează că aplicația funcționează cel mai bine pentru „întâlniri [cu] până la patru persoane”.

Microsoft nu solicită conectarea cu niciun fel de cont pentru a utiliza aplicația. Este necesară doar introducerea numelui și limba preferată. Aplicația trimite datele în cloud ca parte a procesului de transcriere și identificare a difuzoarelor.

Însă, Microsoft oferă opțiunea partajării înregistrărilor pentru a ajuta la îmbunătățirea tehnologiilor de recunoaștere a vocii Microsoft. Pentru transcrierea de grup, toată lumea din grup trebuie să fie de acord să împărtășească înregistrările înainte ca acestea să fie partajate cu Microsoft.

Mai multe informații despre aplicație și caracteristicile sale de confidențialitate sunt disponibile în Întrebările frecvente de la Microsoft.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version