Home Smart Smartphones Samsung lansează noul Galaxy XCover 5

Samsung lansează noul Galaxy XCover 5

0

Samsung lansează noul Galaxy XCover 5. Dispozitivul a fost proiectat pentru munca de teren și pentru cea din fabrică. Galaxy XCover 5 este construit pentru a susține afacerile care necesită o mai mare flexibilitate. Dispozitivul dispune de o sensibilitate la atingere îmbunătățită pentru utilizarea cu mănuși.

Samsung lansează noul Galaxy XCover 5

„La Samsung, investim constant în tehnologii care oferă eficiență și durabilitate, două caracteristici importante pentru întreprinderile care-și desfășoară activitatea pe teren și în fabrici, devenind din ce în ce mai flexibile. Galaxy XCover 5 este un dispozitiv care se adresează provocărilor cu care angajatorii din domeniu se confruntă în mod obișnuit, de la asigurarea protecției materialelor sensibile, până la utilizarea durabilă în orice mediu.

Fie pe podeaua fabricii sau în condiții de exterior, în căldură extremă, ploaie sau zăpadă – poate ține pasul cu cerințele locului de muncă, îmbunătățind capacitățile de productivitate și colaborare pentru a face ca munca de zi cu zi să fie mai ușoară și mai eficientă”, a declarat Mark Notton, Senior Director of Mobile Product Portfolio, Samsung Electronics Europe.

Galaxy XCover 5 este echipat cu diverse funcții pentru a putea face față lucrărilor și activităților solicitante. Capacitatea de absorbție a șocurilor permite Galaxy XCover 5 să reziste la căzături de până la 1,5 metri. Acesta poate fi scufundat la peste un metru adâncime în apă pentru mai mult de 30 de minute. Funcția “atingere cu mănuși” (Glove Touch) crește sensibilitatea la atingere. Astfel, permite utilizatorilor să folosească dispozitivul în timp ce poartă mănuși pentru o utilizare rapidă și convenabilă.

Hardware-ul de pe Galaxy XCover 5 este protejat prin Samsung Knox

Platforma de securitate a companiei, oferă o protecție end-to-end. Samsung Knox protejează informațiile confidențiale de afaceri în timp real.

Funcția push-to-talk le permite utilizatorilor să rămână în contact cu oricine pe tot parcursul zilei printr-o simplă apăsare de buton. De asemenea, utilizatorii își pot configura ce aplicații pot fi deschise prin XCover Key.

Dispozitivul vine cu procesorul Exynos850, 4 GB RAM și până la 64 GB stocare internă. Bateria de 3.000mAh de lungă durată, detașabilă, suportă încărcarea rapidă prin USB și POGO.

Galaxy XCover 5 este echipat cu o singură cameră de 16MP (F1.8). Integrarea Samsung Knox Capture permite, de asemenea, scanarea direct de pe telefon, fără a compromite performanța dispozitivului.

Galaxy XCover 5 vine echipat cu un cip NFC care îi permite telefonului să fie folosit pe post de portofel digital sau card de transport.

Noul Galaxy XCover 5 va fi disponibil începând cu data de 9 martie 2021 pentru piețele din Asia, Europa și America Latin.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version