Home Monitoare BenQ extinde gama MOBIUZ cu modelul EX3415R

BenQ extinde gama MOBIUZ cu modelul EX3415R

0

BenQ extinde gama MOBIUZ cu modelul EX3415R. Acesta este un monitor curbat conceput pentru simulatoarele de curse. Noul monitor oferă o diagonală de 34 de inch, o curbură a ecranului de 1900R, format 21:9 și rezoluție 3440 x 1400 pixeli. Este conceput pentru SimRacing, precum și pentru jocuri FPS sau casual gaming.

BenQ extinde gama MOBIUZ cu modelul EX3415R

Cu o rată de refresh ridicata de 144Hz, noul monitor elimină artefactele și efectele de blur din timpul sesiunilor de gaming. MOBIUZ EX3415R aduce cu numeroase noi caracteristici, precum timpul de răspuns de doar 1ms, funcția Black eQualizer sau Colour Vibrance. Monitorul oferă şi AMD FreeSync Premium, în timp ce modul HDRi optimizează culorile și contrastul pentru o imagine mai bună.

Sunetul este asigurat de treVolo. Astfel, MOBIUZ EX3415R are un sistemul audio 2.1 format din două difuzoare de 2W și un subwoofer de 5W.

MOBIUZ EX3415R vine echipat cu un buton ce activează pe ecran funcţia de split screen. Astfel,  utilizatorii pot folosi o zona a ecranului pentru extra activități. Telecomanda inclusă oferă un plus de confort utilizatorilor care doresc să comute cu ușurință între diferite scenarii de imagine, să regleze sunetul sau modurile de joc.

Datorită reglajelor precise, monitorul se poate înălța, înclina sau roti, pentru a oferi utilizatorului o poziţie confortabilă. În acelaşi timp, destinaţia sa pentru gaming în jocuri de racing îl face să fie compatibil și cu sistemele profesionale de SimRacing.

Pe lângă reglajele fizice, MOBIUZ EX3415R oferă şi funcții software avansate. Câteva dintre acestea fiind BenQ EyeCare și BenQ Brightness Intelligence Plus.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version