Home Sitemain Samsung prezintă telefoanele Galaxy A52, A52 5G și A72

Samsung prezintă telefoanele Galaxy A52, A52 5G și A72 [HANDS-ON]

0

Samsung prezintă telefoanele Galaxy A52, A52 5G și A72. Cea mai recentă serie Samsung Galaxy A le permite utilizatorilor să comunice și să se exprime în stilul lor cu ajutorul unei camere awesome. Cum de altfel, le permite să se afunde într-o experiență de vizionare clară pe un display capabil să faciliteze o derulare lină și să rămână fără griji cu ajutorul unor caracteristici inovatoare, care stau la baza acestor dispozitive Galaxy.

Toate cele trei terminale vin cu rezistența la apă și o baterie de lungă durată. Seria Galaxy A extinde, de asemenea, experiența mobilă, oferind acces la ecosistemul Galaxy, care cuprinde mai multe dispozitive ce pot fi conectate, precum Galaxy Buds Pro, Galaxy SmartTag și Galaxy Tab.

Camerele Galaxy A52, A52 5G și A72

Samsung a stabilit un nivel ridicat privind calitatea camerei, iar Galaxy A52, A52 5G și A72 nu fac rabat de la acest aspect. Punând la dispoziție o serie de inovații captivante ale camerei pe noua gamă Galaxy A, utilizatorii se pot bucura acum de fotografii și videoclipuri mai distractive și mai versatile.

Experiența cu o cameră versatilă

Utilizatorii pot surprinde cu ușurință fotografii și videoclipuri clare, în culori vii, datorită camerei quad, care dispune de o rezoluție înaltă de 64MP. Aceștia pot transforma instantaneu momentele preferate din videoclipuri 4K, în imagini de înaltă rezoluție de 8MP cu ajutorul funcției 4K Video Snap. Funcția Scene Optimizer folosește tehnologie AI în surprinderea fotografiilor și dispune de setări optime pentru 30 de categorii diferite de imagini și fundaluri, precum mâncare, peisaje și animale de companie.

Stabilzare zi și noapte

Funcția OIS (stabilizare optică a imaginii) asigură surprinderea unor fotografii și a unor videoclipuri clare și nemișcate. De acum, utilizatorii pot uita sentimentul ratării momentelor importante din cauza iluminării reduse. Modul de noapte utilizează procesarea multi-cadru, rezultând o imagine luminoasă și clară, chiar și atunci când este întuneric.

Realizarea unui conținut distractiv

Conținutul creat poate fi mai animat cu AR Emoji și My Filter. În plus, aceștia pot aplica lentile AR direct din Snapchat prin intermediul modului Fun, atunci când extrag conținut din aplicația camerei.

Ecran awesome și design rafinat

Display-urile telefoanelor dispune de culori vii, captivante, la o calitate Super AMOLED. Cu rata de reîmprospătare de 120Hz pe Galaxy A52 5G și 90Hz pe Galaxy A52 și A72, experiența de derulare este și mai lină. Luminanței este acum crescută de 800 de nits.

Display-ul este certificat „Eye Care”. Acesta ajustează automat temperatura culorilor de pe display, în baza modelelor de utilizare a smartphone-uluii. Astfel, este redusă oboseala ochilor cu ajutorul funcției „Eye Comfort Shield”.

Extindeți-vă experiențele datorită puterii minunatului ecosistem Galaxy

Noua experiență a seriei Galaxy A este îmbunătățită de conexiunile fără probleme și de noile oportunități oferite prin ecosistemul Samsung Galaxy.

SmartThings se conectează cu mii de dispozitive. Astfel, le poți gestiona într-un mediu inteligent de acasă chiar prin seria Galaxy A. Poți introduce în aplicație dispozitive wearables, tablete, computere și televizoare. În plus, SmartThings Find localizează dispozitivele asociate în direcții mai intuitive și detaliate. În vreme ce, localizatorul Bluetooth Galaxy SmartTag poate identifica dispozitive sau obiecte neconectate. Astfel, utilizatorul poate conecta și controla mii de dispozitive cu ajutorul seriei Galaxy A.

Utilizatorii se pot conecta acum cu prietenii lor și pot asculta conținut audio împreună. Funcția Music Share sincronizează telefonul cu dispozitivul altui utilizator pentru a partaja muzică fără a fi nevoie de asocierea clasică a difuzoarelor. De asemenea, aceștia pot asocia telefoanele cu două seturi de dispozitive Galaxy Buds și pot asculta împreună aceeași muzică prin intermediul funcției Buds Together.

Funcția Quick Share permite distribuirea cu ușurință a imaginilor și a videoclipurilor, pe dispozitivele Galaxy din apropiere, fără nicio limitare privind dimensiunile formatelor acestora, astfel încât aceștia să poată obține aprobarea în timp util înainte de a posta un selfie de grup. Cu ajutorul funcției Private Share, utilizatorii se pot răzgândi cu privire la persoana căreia doresc să îi partajeze un anumit conținut sau pot revoca fotografiile și videoclipurile chiar și după partajarea lor printr-o singură atingere.

Așteptări mai mari și rezultate mai bune cu fundația Galaxy awesome

Noua serie Galaxy A este echipată cu elementele esențiale Galaxy pe care toți utilizatorii Galaxy merită să le aibă.

Galaxy A52, A52 5G și A72 sunt rezistente la apă și praf, cu rating IP67. Cu Samsung Care+, utilizatorii pot avea parte de acoperiri garantate pentru daune, avarii, furturi și pierderi. Aceștia își pot proteja datele cu caracter personal prin intermediul Samsung Knox.

Bateriile au o capacitate de 4.500mAh pentru A52 și 5.000mAh pentru A72. Galaxy A52 5G transformă conectivitatea 5G într-una accesibilă, oferind putere, viteză extrem de rapidă și performanțe importante.

Galaxy A52, A52 5G și A72 sunt echipate cu elementele esențiale Galaxy

Terminalele vin cu difuzoare stereo și o memorie externă de până la 1TB. De asemenea, One UI 3 reproiectat permite experiențe mai intuitive și interacțiuni consistente prin creșterea vitezei, reducerea distragerilor și evidențierea informațiilor importante. Galaxy A52, A52 5G și A72 utilizează matrițe de celuloză și hârtie pentru a minimiza spațiul neutilizat și pentru a utiliza materialul în surplus pentru ambalare. Galaxy A52, A52 5G și A72 vor beneficia de trei generații de actualizări de software și actualizări regulate de securitate pentru o perioadă de cel puțin patru ani.

Preț și disponibilitate

Culorile seriei Galaxy A: Awesome Violet, Awesome Blue, Awesome Black și Awesome White.

Dispozitivele vor fi disponibile la un preț recomandat de producător și în funcție de memoria disponibilă, după cum urmează:

– Samsung Galaxy A72 cu 8GB RAM și 256GB stocare la 509 euro;
– Samsung Galaxy A72 cu 6GB RAM și 128GB stocare la 449 euro;
– Samsung Galaxy A52 5G cu 8GB RAM și 256GB stocare la 489 euro;
– Samsung Galaxy A52 5Gcu 6GB RAM și 128GB stocare la 429 euro;
– Samsung Galaxy A52 cu 8GB RAM și 256GB stocare la 409 euro;
– Samsung Galaxy A52 cu 6GB RAM și 128GB stocare la 349 euro;

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version