Home Smart Smartphones Allview lansează cel mai nou model Viper

Allview lansează cel mai nou model Viper

0

Allview lansează cel mai nou model Viper. Viper V5 vine integrat cu sistemul de operare Android 10 Go Edition.

Allview lansează cel mai nou model Viper

Allview anunță lansarea celui mai nou model al gamei Viper, V5. Astfel, prin extinderea gamei Viper, compania oferă utilizatorilor români o experiență Android optimizată, la un preț extrem de accesibil. V5 este primul model din gama  Viper cu Android 10 (ediția Go) și 2GB RAM. Modelul asigură o viteză sporită și performanţă îmbunătăţită.

Terminalul dispune de un display de tip IPS cu dimensiunea de 6,26″ și design water-drop, precum și conexiune 4G. Sistemul Dual Camera înglobat susține chiar și realizarea fotografiilor de tip portret, cu efect Bokeh.

Noul model Allview Viper V5 integrează un sistem de operare Android 10 Go Edition. Suita de aplicații Android 10 Go necesită cu până la 50% mai puțin spațiu de stocare. Astfel, oferă randament optim în raport cu configurația hardware.

Designul Viper V5 oferă utilizatorilor confort ridicat și control rapid asupra terminalului. Senzorul de amprentă este poziționat în partea din spate a telefonului. Ecranul IPS are diagonala de 6,26”.

Viper V5 beneficiază de o capacitate a bateriei de 3850 mAh. Astfel, device-ul are o autonomie de până la 1000 minute în convorbire.

Noul model Allview Viper V5 este disponibil la precomandă pe www.allview.ro, începând de astăzi, la prețul de 399 ron. Astfel, clienții ce vor comanda noul device în perioada 23 – 30 martie 2021, vor beneficia de o reducere de 200 lei, aplicată prețului de lansare de 599 lei. Mai multe detalii despre noul model veți găsi pe pagina de produs Viper V5.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version