Home Smart Smartphones Samsung lansează Galaxy M12 în Europa

Samsung lansează Galaxy M12 în Europa

0
Samsung lansează Galaxy M12 în Europa

Samsung lansează Galaxy M12 în Europa, un smartphone accesibil cu display Infinity-V și 90Hz.Dispozitivul are o baterie de 6000 mAh și încărcare rapidă de 15W USB-C.

Samsung a prezentat modelul Galaxy M12, un smartphone accesibil în India, la începutul acestui an. Acum, dispozitivul ajunge și în Europa. Smartphone-ul are un ecran mare, o configurație versatilă a camerei și un design ergonomic. Acesta oferă tehnologia 4G, iar procesorul este Exynos 850 pe 8nm. Smartphone-ul vine cu două versiuni. O versiune cu 4GB RAM și 64GB mediu de stocare, respectiv 6GB RAM și 128 GB de stocare. Mediul de stocare poate fi extins prin intermediul unui card microSD cu până la 256GB. Are un display Infinity-V și un modul de cameră în formă pătrată.

Samsung Galaxy M12 are un ecran HD+ de 6,5 inch. În partea superioară are o crestătură în formă de V. Suportă o rată de reîmprospătare de 90Hz, care este acum disponibilă la mai toate smartphone-urile accesibile de la Samsung. Acesta vine cu suport dual SIM și rulează One UI bazat pe Android 11. Dispozitivul are o baterie de 6.000 mAh care acceptă încărcare rapidă de 15W. Mufa de încărcare este USB-C.

Samsung lansează Galaxy M12 în Europa

Galaxy M12 are o configurație QUAD a camerei. Senzor principal este ISOCELL GM2 cu rezoluție de 48MP, care este însoțit de un senzor ultra-wide de 5MP cu un câmp vizual de 123 de grade. Mai sunt doi senzori de 2MP, atât pentru profunzime, cât și macro. Pe partea din față, camera selfie are o rezoluție de 8MP. Dispozitivul are un senzor de amprentă amplasat pe lateral. Alte caracteristici includ asistența Dolby Atmos, certificarea Widevine L1 pentru conținut HD și opțiuni de conectivitate standard, inclusiv Wi-Fi, Bluetooth și GPS / GLONASS.

De la lansarea sa în 2019, seria Galaxy M a fost concepută pentru a susține nevoile utilizatorilor de pretutindeni. Cel mai nou model al acestei serii, Galaxy M12, este conceput pentru a inspira viața tinerilor noștri utilizatori. Bateria mare de 6000 mAh are o tehnologie de încărcare rapidă adaptivă pentru a asigura o durată de viață extinsă a bateriei. Galaxy M12 va fi cu adevărat un punct de reper în această categorie de preț”, a declarat Tiberiu Dobre, șeful diviziei IM Samsung Electronics România și Bulgaria.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version