Home Divertisment Realitate Virtuală Google adaugă Pac-Man și Hello Kitty la căutarea AR

Google adaugă Pac-Man și Hello Kitty la căutarea AR

0

Google adaugă Pac-Man și Hello Kitty la căutarea AR. Platforma sărbătorește anime-ul și jocurile video japoneze.

Google adaugă Pac-Man și Hello Kitty la căutarea AR

Google a adăugat o mulțime de personaje japoneze populare la funcția sa AR în căutarea mobile. Platforma a prezentat anterior animale, artefacte istorice și dinozauri. Lista personajelor este preluată din cultura pop japoneză, inclusiv anime, seriale TV și jocuri video, cu nume precum Pac-Man, Hello Kitty, mechs de la Evangelion, Gundam și multe altele. Funcția funcționează pe căutarea Google pe Android și aplicația Google iOS.

Când introduci numele personajelor, vei vedea o opțiune de „a vedea în spațiul tău” sub rezultatul principal al căutării și va permite introducerea un model 3D în vizualizarea camerei. Modelele pot apărea la diferite grade de scară, cu o opțiune de redare la dimensiunea natural. Deși nu este sigur cât de precise sunt aceste măsurători.

Lista completă a personajelor este: Ultraman, Ultraman Zero, Ultraman Belial, Gomora, Evangelion (EVA-01 Test Type), Gundam (Odysseus Gundam, Xi Gundam, Penelope), Cogimyun, Tamburele de la Taiko no Tatsujin, Pac-Man , Pompompurin, Little Twin Stars.

Google spune că Pac-Man este de departe cel mai căutat personaj din listă. Acesta are de două ori mai multe căutări față de Hello Kitty. Aparent, țara de top pentru căutările Pac-Man este Peru.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version