Home Divertisment Realitate Virtuală Samsung arată viziunea companiei pentru ochelarii AR

Samsung arată viziunea companiei pentru ochelarii AR

0

Samsung arată viziunea companiei pentru ochelarii AR. Dacă viziunea devine sau nu realitate rămâne de văzut.

Samsung arată viziunea companiei pentru ochelarii AR

Videoclipurile conceptuale prezentate de Samsung ar putea arăta viziunea companiei pentru ochelarii AR.

Zvonurile despre werable AR și VR ale Apple ar putea avea concurență. 9to5Google a descoperit câteva videoclipuri Samsung împărtășite de WalkingCat. Videoclipurile conceptuale prezentate de Samsung ar putea arăta viziunea companiei pentru ochelarii AR.

Ochelarii Glasses Lite vizează utilizatorii obișnuiți și le-ar permite să urmărească filme, chat video sau să lucreze fără a avea nevoie de un afișaj convențional. Se pare că ar avea chiar un „mod de ochelari de soare”.

Un videoclip „Next Wearable Computing” arată modul în care ochelarii AR ar putea ajuta utilizatorii în mediul de lucru. Un birou AR ar ajuta utilizatorii în munca de zi cu zi. Ar permite, se pare, chiar și apeluri holografice în care participanții au prezență în camera de lucru.

Simulările AR ar putea permite chiar explorarea unui spațiu digital (să zicem, un design de cameră) ca și cum utilizatorul ar fi acolo.

Pentru moment, desigur, vorbim de concepte. Conceptul Glasses Lite, se pare, este mai realist decât conceptul Next Wearable Computing. Deși, conceptele par să reprezinte mai mult decât prototipuri al unor proiecte reale.

În starea actuală, unele dintre acestea reflectă obiectivele pentru produse precum HoloLens de la Microsoft. Diferența este că Samsung ar renunța la căști voluminoase în favoarea unor ochelarilor eleganți.

Există un stimulent pentru a explora aceste produse chiar dacă sunt departe de a ajunge la clienți. AR este considerată una dintre următoarele frontiere tehnologice.Companii precum Apple și Microsoft au investit resurse masive pentru a face formatul viabil. Dacă Samsung nu explorează categoria, riscă să rămână în urmă dacă și când AR ajunge în piață.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version