Home Divertisment Aplicaţii YouTube aduce o nouă funcție pentru creatori

YouTube aduce o nouă funcție pentru creatori

0

YouTube aduce o nouă funcție pentru creatori. YouTube permite creatorilor să schimbe numele canalului fără a schimba întregul cont Google.

YouTube aduce o nouă funcție pentru creatori

YouTube le permite creatorilor să schimbe mai ușor numele și imaginea de profil de pe canalele lor. Creatorii vor putea acum să actualizeze numele și imaginea canalului în YouTube. Aceste modificări vor avea un impact doar asupra profilului lor de pe YouTube.

Până acum, creatorii trebuiau să schimbe numele și pictograma pentru întregul lor cont Google. Astfel, numele lor de pe YouTube să fie același nume din care trimit e-mailuri în Gmail. Acest lucru nu avea neapărat sens din perspectivă de branding sau din perspectivă profesională. Noul sistem ar trebui să ofere ceva mai multă flexibilitate creatorilor care ar putea prefera să trimită e-mailuri sub numele lor real în loc de numele canalului lor.

Cu toate acestea, există o avertizare substanțială pentru noua funcție. Creatorii cu o insignă de verificare își vor pierde bifa dacă își schimbă numele. YouTube spune că acești creatorii vor trebui să depună o cerere pentru a primi din nou insigna.

Atât conturile personale, cât și cele ale brandurilor vor putea utiliza noua funcție de schimbare a numelui canalului. YouTube spune că funcția este o „solicitare de top de la creatori”.

Pe desktop, se poate schimba numele și imaginea unui canal accesând YouTube Studio și apoi Personalizare.  Pe mobil, utilizatorul trebuie să atingă fotografia de profil, apoi să aleagă Editează canalul.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version