Home Divertisment Iată noutățile Netflix din această săptămână

Iată noutățile Netflix din această săptămână

0

Iată noutățile Netflix din această săptămână. O nouă săptămână, o nouă listă de filme și seriale de vizionat pe Netflix.

Iată noutățile Netflix din această săptămână

Se pare că apare câte o nouă serie originală Netflix în fiecare săptămână.  Catalogul platformei de streaming este în continuă expansiune cu diferite filme și seriale originale, dar și emisiuni, seriale sau filme achiziționate.

Dacă nu știi ce să mai urmărești pe Netflix, iată o listă de conținut pe care ai putea-o lua în calcul în acest weekend.

Stowaway

Anna Kendrick, Toni Collette și Daniel Dae Kim joacă în noul thriller Netflix. Un echipaj de trei persoane aflat într-o misiune pe Marte se confruntă cu o alegere imposibilă atunci când un pasager neplanificat pune în pericol viața tuturor celor de la bord.

Odată cu apariția unei importante dilemei morale, personajele se află pentru o perioadă lungă de timp sub presiunea psihică a situației create.

HOMUNCULUS

Este un film thriller din Japonia. Este un film foarte întuneric și se bazează pe manga lui Hideo Yamamoto. Filmul nu este pentru toată lumea.

Povestea original este respectată atât din punct de vedere al personajelor, cât și al complotului.

Adevărul și iluzia se estompează atunci când un amnezic fără adăpost se trezește dintr-o procedură medicală experimentală cu capacitatea de a vedea traumele cele mai interioare ale oamenilor.

Let’s Fight Ghost 

Let’s Fight Ghost este un serial thailandez de comedie romantică Netflix, bazat pe webtoonul sud-coreean Let’s Fight Ghosts. Este în regia lui Kongkiat Khomsiri, care va fi sub o oarecare presiune pentru a fi la înălțimea seriei k-drama Bring It On, Ghost.

Iată noutățile Netflix din această săptămână

Serialul spune povestea lui Aof care are capacitatea de a interacționa cu fantomele. Astfel, de-a lungul anilor a învățat că este capabil să le atingă și să lupte cu ele. Seria are 20 de episode și poate fi vizionată deja pe Netflix.

Heroes: Silence and Rock & Roll

Heroes: Silence and Rock & Roll spune povestea trupei de rock spaniole Héroes del Silencio de la începuturile lor până la ascensiunea lor. Este un film despre prietenie, muzică și compromis. Este povestea vieții lor, a istoriei lor și a legendei lor. Pentru acest documentar musical Netflix a încercat să adune mai multe materiale nepublicate despre membrii trupei

Shadow and Bone

Seria este bazată pe cele mai bine vândute romane ale lui Leigh Bardugo, Grishaverse. Shadow and Bone prezintă o lume devastată de război. Seria aduce povestea unei tinere orfane și puterile ei misterioase. în timp ce aceasta se luptă să-și perfecționeze puterea, descoperă că aliații și dușmanii pot fi aceiași și că nimic din această lume fastuoasă nu este ceea ce pare.

The Serpent 

The Serpent  este o mini-serie, o producție comună BBC / Netflix. Mini-seria prezintă povestea unui criminal în serie din anii 70, Charles Sobhraj.

Charles Sobhraj și iubita sa Marie-Andrée Leclerc (Jenna Coleman) au călătorit în Thailanda, Nepal și India în 1975 și 1976, desfășurând o serie de crime pe „Traseul Hippie” din Asia. Astfel, devenind primii suspecți într-o serie de crime a unor tineri călători occidentali.

În cazul în care lansările de săptămâna aceasta nu te conving, poți încerca selecția noastră de săptămâna trecută.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version