Home Divertisment Aplicaţii Google aduce o nouă secțiune în Play Store

Google aduce o nouă secțiune în Play Store

0

Google aduce o nouă secțiune în Play Store. Compania va solicita date legate de confidențialitate în aplicațiile din Play Store.

Google aduce o nouă secțiune în Play Store

Google va cere în curând dezvoltatorilor să furnizeze mai multe informații legate de confidențialitate și securitate în aplicațiile lor. Compania lucrează la o nouă secțiune pentru listele sale din Play Store. Noua secțiune din Play Store va oferi transparență în modul în care aplicațiile folosesc datele. Astfel, va solicita producătorilor de aplicații Android să explice ce date sunt colectate de aplicațiile lor și cum sunt utilizate aceste date.

Secțiunea va include, de asemenea, informații despre caracteristicile de securitate, cum ar fi criptarea. Toate aplicațiile din Play Store, inclusiv aplicațiile Google, vor fi obligate să partajeze aceste informații și să ofere o politică de confidențialitate.

Modificarea este similară cu „etichetele nutriționale” de confidențialitate care au început să apară în App Store Apple la sfârșitul anului trecut. Cu toate acestea, noile înregistrări din Play Store nu vor fi activate încă.

Utilizatorii Android se pot aștepta să vadă noua secțiune de siguranță în primul trimestru al anului 2022. Asta reiese în urma unei cronologii distribuite de Google. De asemenea, dezvoltatorii nu vor fi obligați să facă modificările până în a doua jumătate a anului viitor.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version