Home Divertisment Aplicaţii Qualcomm aduce Snapdragon 7c Gen 2 pentru PC

Qualcomm aduce Snapdragon 7c Gen 2 pentru PC

0

Qualcomm aduce Snapdragon 7c Gen 2 pentru PC. Compania a anunțat, de asemenea, Snapdragon Developer Kit pentru Windows 10.

Qualcomm aduce Snapdragon 7c Gen 2 pentru PC

La sfârșitul anului 2019, Qualcomm a anunțat Snapdragon 8c și 7c, o pereche de cipuri accesibile pentru computerele Windows 10 și Chromebookuri. Astăzi, compania actualizează ultimul dintre cele două SoC-uri pentru a îmbunătăți performanța. Snapdragon 7c Gen 2 are un procesor Kyro care poate atinge viteze de până la 2,55 GHz.

Compania susține că oferă performanțe cu 10% mai rapide decât „majoritatea platformelor concurente”. Compania susține, de asemenea, că 7c Gen 2 poate livra până la două ori durata de viață a bateriei față de concurenții săi.

În afara procesorului mai rapid, 7c Gen 2 este mai mult sau mai puțin același cip Qualcomm anunțat în 2019. Dispune de un GPU Adreno 618 și un modem Snapdragon X15 LTE. Acesta din urmă permite 7c Gen 2 să atingă viteze teoretice de descărcare de 800 Mbps. Potrivit Qualcomm, ne putem aștepta ca primele laptopuri Snapdragon 7c Gen 2 să ajungă în această vară, primele modele venind de la Lenovo.

Acesta nu este singurul anunț de la Qualcomm. În colaborare cu Microsoft, compania a creat Snapdragon Developer Kit pentru Windows 10. După cum subliniază Anandtech, kiturile Windows sunt foarte rare, dar necesare. Compatibilitatea aplicațiilor a fost o problemă pentru Windows pentru platforma ARM.

Nu există prea multe detalii, dar Qualcomm a promis să împărtășească mai multe informații la conferința Microsoft de la sfârșitul acestei săptămâni. Având în vedere anunțul și faptul că Qualcomm spune că acest kit pentru dezvoltatori oferă „o alternativă accesibilă pentru alte dispozitive de consum și comerciale”, nu este surprinzător că aduce acum un procesor 7c Gen 2.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version