Home Evenimente Netflix organizează un eveniment important în iunie

Netflix organizează un eveniment important în iunie

0

Netflix organizează un eveniment important în iunie. Evenimentul are loc o săptămână, începând cu 7 iunie până pe 11 iunie. Activitățile par să se desfășoare în jurul lansărilor The Witcher, The Sandman și multe alte showuri Netflix.

Netflix organizează un eveniment important în iunie

Netflix anunță un nou eveniment virtual ‘Geeked Week’. În cadrul evenimentului va împărtăși informații despre seriale precum The Witcher, The Sandman și The Cuphead Show. În timpul ‘Geeked Week’, abonații se pot aștepta să vadă „o gamă largă de știri exclusive, trailere noi, artă live, apariții ale starurilor preferate și multe altele”. Din fericire, abonații nu trebuie să aștepte foarte mult pentru asta. Săptămâna Geeked are loc din 7 iunie până în 11 iunie.

Pentru  o previzualizare a ceea ce urmează, se poate consulta posterul Netflix. Acesta menționează, de asemenea, showuri precum Umbrella Academy, Resident Evil, Sweet Tooth și Cowboy Bebop.

Poster Geeked Week

În timpul evenimentului, abonații pot urmări anunțurile pe GeekedWeek.com și canalele sociale @NetflixGeeked de pe Twitter, Instagram, Twitch și Facebook.

Săptămâna 7 iunie se transformă într-o săptămână importantă pentru știri, conferința mondială pentru dezvoltatori de la Apple urmând să aibă loc tot pe 7 iunie. De asemenea, evenimentul inițial organizat de Geoff Keighley, Summer Game Fest debutează pe 10 iunie.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version