Home Divertisment Aplicaţii Waze primește o actulizare importantă

Waze primește o actulizare importantă

0
Waze primește o actulizare importantă

Waze primește o actulizare importantă de care utilizatorii vor beneficia din plin. Aplicația te va avertiza cu privire la ambuteiaje chiar înainte de a începe călătoria. Astfel, utilizatorii pot alege rute mai bune pentru a ajunge la destinație.

Waze este o aplicație extrem de utilă atunci când pornești la drum. Chiar dacă nu știi pe unde trebuie să conduci, dacă știi unde vrei să ajungi, este suficient. Waze se va ocupa de restul.

Oricât de utilă este aplicația, tot mai există anumite lucruri care trebuie îmbunătățite. Iar echipa de dezvoltare nu se culcă deloc „pe o ureche”. Cea mai nouă actualizare are în vedere posibilitatea ca utilizatorii să facă o alegere a traseului cât mai informată.

Compania a îmbunătățit ecranul de previzualizare al traseului, atât pentru Android, cât și pentru iOS. Astfel, noul mod de previzualizare oferă mai multe informații decât în trecut.

Waze primește o actulizare importantă

Noul ecran va afișa rute alternative, niveluri de trafic, rapoarte în timp real și informații de taxare. Acum Waze va oferi și explicații pentru schimbarea rutei inițiale, pe care utilizatorul a ales-o. Practic, vei știi de ce ai fost deviat pe alt traseu. Dacă, totuși, dorești să mergi pe ruta aleasă inițial, poți face acest lucru.

Noua actualizare este deja lansată și disponibilă pentru toți utilizatorii, la nivel mondial. În unele privințe, aceasta este cea mai importantă actualizare Waze din ultima perioadă. Cu toate că aplicația Waze alege foarte bine traseele, este important ca utilizatorul să aibă un control sporit.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version