Home Smart Smartwatch Samsung lansează Galaxy Watch4 și Watch4 Classic

Samsung lansează Galaxy Watch4 și Watch4 Classic

0

Samsung lansează Galaxy Watch4 și Watch4 Classic. Seria Galaxy Watch4 oferă o suită de funcții de sănătate, un OS și interfață complet nouă. De asemenea, oferă și performanțe hardware îmbunătățite.

Samsung lansează Galaxy Watch4 și Watch4 Classic

Samsung a anunțat astăzi Galaxy Watch4 și Galaxy Watch4 Classic. Cele două sunt primele ceasuri inteligente care prezintă noul Wear OS Powered by Samsung, construit împreună cu Google. Smartwatch-urile sunt echipate cu One UI Watch, cea mai intuitivă interfață de utilizare a Samsung de până acum.

„Am văzut o creștere incredibilă pentru seria Galaxy Watch, pe măsură ce utilizatorii au descoperit beneficiile și confortul portabilelor pentru sănătate. Înțelegem că drumul către un stil de viață sănătos este diferit pentru fiecare dintre noi, așa că am construit o suită de funcții de sănătate și wellness pentru a le oferi oamenilor o înțelegere mai detaliată și mai utilă a stării lor de sănătate în general”, a declarat Dr. TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Galaxy Watch4 este echipat cu senzorul Samsung BioActive. Acest nou senzor 3-în-1 folosește un singur cip pentru a rula cu precizie trei senzori puternici de sănătate. Astfel, utilizatorii își pot monitoriza tensiunea arterială, detecta bătăile neregulate ale inimii AFib, măsura nivelul oxigenului din sânge și, pentru prima dată, să-și poată calcula propria compoziție a corpului lor.

Aceste ceasuri inteligente sunt dotate cu o serie de funcții de wellness. Funcțiile pot fi utilizate atât pentru monitorizarea activităților zilnice, cât și pentru menținerea stării de motivație necesară. Utilizatorii pot alege dintr-o gamă largă de antrenamente ghidate.

Galaxy Watch4 oferă cea mai completă imagine de până acum a tiparelor de somn. Astfel, utilizatorii pot detecta sunetele de sforăit din timpul somnului cu ajutorul unui smartphone compatibil.

Noul sistem de operare One UI Watch și Wear Powered by Samsung

Noul ceas este echipat cu One UI Samsung și Wear OS Powered by Samsung. Cu One UI Watch, aplicațiile compatibile sunt instalate automat pe ceas atunci când sunt descărcate pe telefon. Funcția Auto Switch se asigură de comutarea sunetului prin intermediul căștilor între telefon și ceas, în funcție de utilizare. De asemenea, utilizatorii își pot controla fără efort experiența mobilă cu ajutorul comenzilor vocale gestionate de Bixby, a ramei rotative, dar și a gesturilor.

Seria Galaxy Watch4 este, de asemenea, prima generație de ceasuri inteligente care prezintă Wear OS Powered by Samsung. Aceasta este o nouă platformă care ridică la cote maxime fiecare aspect al experienței smartwatch. Construită de Samsung și Google, această platformă de ultimă generație le permite utilizatorilor să pătrundă într-un ecosistem în continuă dezvoltare, cu aplicații Google populare. Noua platformă include, de asemenea, suport pentru aplicații de la terți, precum adidas Running, Calm, Strava și Spotify disponibile pe Google Play.

Alături de hardware-ul Samsung avansat și cu interfața de utilizare chiar mai intuitivă, utilizatorii se pot bucura de experiențe integrate, ușoare și convenabile, cu Galaxy Watch4.

Performanțe puternice la încheietura mâinii

Această experiență incredibilă este susținută de upgrade-uri hardware serioase, precum un procesor îmbunătățit, afișaje mai bogate și o memorie extinsă. Seria Galaxy Watch4 se mândrește cu primul procesor de 5nm de pe un Galaxy Watch. Un procesor cu 20% mai rapid și cu 50% mai multă memorie RAM și un GPU de 10 ori mai rapid decât generația anterioară.

De asemenea, utilizatorii se pot bucura de până la 40 de ore de viață a bateriei.

Preț și disponibilitate

Galaxy Watch4 și Galaxy Watch4 Classic sunt disponibile la precomandă pe anumite piețe începând cu 11 august, disponibilitatea pe piața de retail începând cu 27 august. Ambele ceasuri prezintă un design elegant, iconic, cu carcase mai subțiri față de generațiile anterioare.

Galaxy Watch4 este opțiunea modernă, concepută pentru o utilizare versatilă pe tot parcursul zilei. Smartwatch-ul va fi disponibil în două dimensiuni, 40mm și 44mm. Dispozitivul este disponibil începând cu prețul de 1299 RON pentru versiunile Bluetooth și 1599 RON pentru modelele LTE. La lansare, varianta de 40mm va fi disponibilă în negru, argintiu și roz auriu, în timp ce varianta de 44mm va fi în negru, argintiu și un verde sofisticat.

Cu un design premium, atemporal, Galaxy Watch4 Classic este ceasul Samsung cu cadran rotativ și va porni de la prețul de 1799RON pentru versiunile Bluetooth și de la 2099RON pentru modelele LTE. Smartwatch-ul va fi disponibil în variantele de 42mm și 46mm în negru și argintiu.

O ediție limitată specială Galaxy Watch4 Classic Thom Browne placată cu rodiu va fi disponibilă la sfârșitul lunii septembrie.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version