Home Divertisment Aplicaţii Instagram adaugă noi măsuri de siguranță pentru adolescenți

Instagram adaugă noi măsuri de siguranță pentru adolescenți

0

Instagram adaugă noi măsuri de siguranță pentru adolescenți. Aplicația va solicita în mod repetat data de naștere a utilizatorilor înainte de a accesa conținutul sensibil.

Instagram adaugă noi măsuri de siguranță pentru adolescenți

Instagram a început să solicite noilor utilizatori să adauge data nașterii încă din 2019. Însă, dacă era vorba despre un cont mai vechi, informația nu era obligatorie.

Potrivit comunicatului de presă, Instagram va cere data de naștere la deschiderea aplicației, dacă nu este adăugată deja în profil. Utilizatorii vor putea ignora notificarea, dar numai până la un anumit punct. În cele din urmă, spune Instagram, utilizatorii trebuie să adăuge data de naștere dacă doresc să folosească în continuare aplicația.

Instagram spune, de asemenea, că, va solicita data de naștere utilizatorilor înainte de a arăta postări marcate ca sensibile.

Compania spune că aceste decizii fac parte din eforturile de a face platforma mai sigură pentru tineri. În luna mai, compania a anunțat oficial că lucrează la o versiune de Instagram pentru utilizatorii cu vârsta mai mică de 13 ani. Pagina de asistență a Instagram spune că folosește data nașterii pentru a modera anunțurile. De exemplu, utilizatorii sub 21 de ani nu vor primi anunțuri legate de alcool.

Compania spune că, în viitor, va folosi AI de detectare a vârstei pentru a descoperi utilizatorii care mint legat de vârsta lor. Potrivit comunicatului de presă, dacă cineva spune că depășește o anumită vârstă, cum ar fi 13 sau 18 ani, dar AI descoperă că nu este adevărat, Instagram îi va cere să verifice vârsta folosind o varietate de metode.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version