Home Smart Smartphones Honor 50 s-a lansat global cu servicii Google

Honor 50 s-a lansat global cu servicii Google

0
Honor 50 s-a lansat global cu servicii Google

Honor 50 s-a lansat global cu servicii Google și aplicații, la un preț de 529 Euro. Este prima lansare în Europa, de la scindarea de Huawei.

Smartphone-ul a fost anunțat inițial pentru piața chineză în iunie. Dar astăzi compania confirmă prețul valabil la nivel global și data lansării la începutul lunii noiembrie. Pentru 529 EUR primești 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare. Există și un model de 599 EUR cu 8 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare. Honor spune că modelul va fi disponibil în peste 40 de țări, dar nu există planuri imediate de a lansa telefonul în SUA.

Honor 50 este primul dispozitiv al companiei care este livrat cu aplicațiile și serviciile Google, de la despărțirea de Huawei. Google a retras licența Android a Huawei în 2019, din cauza sancțiunilor SUA. Asta a dus la eliminarea serviciilor Google și pentru dispozitivele Honor. Revenirea Google înseamnă că Honor 50 ar putea fi, din nou, competitiv cu alte dispozitive Android din Occident.

Honor 50 s-a lansat global cu servicii Google

De altfel, Honor 50 este aproape același dispozitiv anunțat pentru China în iunie. Are un procesor Snapdragon 778G și are o baterie de 4.300 mAh, care poate fi încărcată rapid la 66W. Are un ecran OLED curbat de 6,57 inci, rata de împrospătare de 120 Hz și rezoluție 1080p. În spate vine cu un modul de patru camere: un senzor principal de 108 megapixeli, un ultrawide de 8 megapixeli, un macro de 2 megapixeli și un senzor de profunzime de 2 megapixeli.

Pe lângă Honor 50, Honor anunță și o lansare globală pentru Honor 50 Lite, mai accesibil. Honor 50 Lite porneștede la 299 EUR pentru modelul de 6 GB RAM. Honor spune că Honor 50 și Honor 50 Lite vor fi disponibile pe piețele europene precum Marea Britanie, Franța, Germania, Italia și Spania, pe lângă alte piețe precum Egipt, Emiratele Arabe Unite și Africa de Sud.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version