Home PC Hardware Kingston anunță FURY Beast DDR5

Kingston anunță FURY Beast DDR5

0
Kingston anunță FURY Beast DDR5

Kingston anunță FURY Beast DDR5, noile sale module. Kingston FURY Beast DDR5 sunt lansate în același timp cu noul chipset Intel Z690 și noile procesoare Intel Core din generaţia 12 denumite și Alder Lake-S. Acest lucru înseamnă că Intel oferă prima platformă care utilizează noul standard de memorie, aducând performanțele și avantajele DDR5 către un public global.

Aducând viteză, capacitate și fiabilitate la un nou nivel, Kingston FURY Beast DDR5 oferă un arsenal de caracteristici îmbunătățite, cum ar fi funcția on-die ECC (ODEC) pentru o stabilitate îmbunătățită la viteze extreme, subcanale duble pe 32biți pentru o eficiență sporită și un circuit integrat pentru managementul de putere(PMIC) pe fiecare modul în parte.

Memoriile Kingston FURY Beast DDR5 oferă gaming la setări extreme, streaming 4K+ şi randarea de conținut 3D/animaţie, la un cu totul alt nivel, oferind stil și performanță în același timp.

“Suntem încântați că noul standard DDR5 este în sfârșit aici și că primele soluții oferite fac parte din gama Kingston FURY; pregătite pentru gameri și entuziaști deopotrivă” a spus Iwona Zalewska, DRAM Business Manager, Kingston EMEA. “Suntem mândri că utilizatorii pot construi sisteme cu încredere, știind că noile memorii DDR5 Kingston FURY Beast au fost testate și aprobate de MSI, ASUS, ASRock și Gigabyte, cei mai mari producători de plăci de bază din lume. “

Kingston anunță FURY Beast DDR5

Oferind viteze superioare, Plug N Play la 4800MHz, Kingston Fury Beast DDR5 sunt ideale pentru gamerii și pasionaţii care caută performanțe mai mari de la platformele lor de ultimă generație.

În plus, Kingston FURY Beast DDR5 sunt compatibile si certificate cu Intel XMP 3.0, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot aștepta la o experiență de overclock ușoară, stabilă și sigură. De asemenea, noile caracteristici permit crearea unor experienţe unice de gaming, cu două profiluri personalizabile pentru viteze şi timpi.  

Kingston FURY Beast DDR5 sunt disponibile ca module independente de 16GB sau kit-uri de 2 unități, la viteze de 4800MHz și 5200MHz. Ele beneficiază de o garanție pe viață şi de legendara fiabilitate Kingston.

Pentru mai multe detalii vizitați kingston.com.

Kingston FURY Beast DDR5
Part NumberCapacitate
KF548C38BB-1616GB 4800MHz Kingston FURY Beast DDR5 Single Module
KF548C38BBK2-3232GB 4800MHz Kingston FURY Beast DDR5 Kit de 2
KF552C40BB-1616GB 5200MHz Kingston FURY Beast DDR5 Single Module
KF552C40BBK2-3232GB 5200MHz Kingston FURY Beast DDR5 Kit de 2

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version