Home Smart Smart TV TCL expune prototipul celui mai subțire televizor Mini LED 8K

TCL expune prototipul celui mai subțire televizor Mini LED 8K

0

TCL expune prototipul celui mai subțire televizor Mini LED 8K. Este vorba despre monitorul Mini LED WQHD 165Hz R1500, TCL LEINIAO AR. Tot la CES 2022 au fost afișați și ochelarii TCL NXTWEAR AIR. Mai mult decât atât, TCL prezintă ultimele tehnologii de display TV – Mini LED și QLED, cele mai performante monitoare și cele mai noi dispozitive mobile, ochelarii cu realitate augmentată și o gamă largă de dispozitive smart home.

Puteți vedea și experimenta toate aceste produse uimitoare, dar și multe alte dispozitive care vin ca dovadă a eforturilor de inovare și îmbunătățire constantă a companiei la standul TCL de la Centrul de Convenții din Las Vegas, booth #17017, în perioada 5-7 ianuarie 2022.

TCL expune prototipul celui mai subțire televizor Mini LED 8K

De-a lungul timpului, TCL s-a concentrat asupra dezvoltării tehnologiei Mini LED și a devenit, într-un timp foarte scurt, un adevărat lider în industria Mini LED. La CES 2022, TCL prezintă în premieră prototipul televizorului 8k Mini LED cu o diagonală de 85 inch.

Acest model este cel mai subțire televizor Mini LED, cu o grosime de doar 3.9 mm, dar cu o calitate a imaginii de neegalat, cu un contrast remarcabil oferit de peste cele 2000 de zone de contrast și o paletă foarte largă de culori și nuanțe redate perfect.

De asemenea, la standul TCL de la CES 2022 interacționați și explorați tehnologia din spatele inovațiilor TCL, inclusiv cel mai performant monitor Mini LED e-sport și  cele mai noi dispozitive purtabile și portabile, printre care se numără:

TCL LEINIAO AR

Primul binoclu de pe piață cu un display full-color Micro-LED, care are în spate o tehnologie revoluționară bazată pe undă optică holografică. De asemenea, este primul dispozitiv full-color care vine însoțit de o pereche de ochelari smart, subțiri și ușori.

TCL NXTWEAR AIR

O experiență cinematografică portabilă, care oferă aceeași calitate din punct de vedere vizual ca un ecran de 140 inch, de la o distanță de 4 metri. Dispozitivul ridică standardele de calitate în ceea ce privește vizionarea filmelor, jocurile video pe mobil sau chiar munca de birou pentru cei care lucrează la distanță.

Cu o greutate de doar 75 g, cu lentile standard, ochelarii NXTWEAR AIR vin cu două lentile care pot fi schimbate, făcând astfel posibilă împletirea armonioasă între confort și stil.

Monitorul Mini-LED TCL CSOT’s 34-inch WQHD 165Hz R1500

Un monitor creat special pentru jucătorii e-sports. Cu cele 1152 de zone locale de luminozitate, monitorul este singurul de pe piață cu o astfel de capacitate, fiind capabil să redea chiar și cele mai mici detalii și un contrast impecabil, totul creând o imagine clară, complexă, de cea mai înaltă calitate.

Monitorul are o diagonală de 34 inch și o rată de reîmprospătare de 165Hz, ceea ce oferă jucătorilor o viteză de redare mult mai rapidă și o imagine perfectă, contribuind astfel la obținerea unui mod de joc fluid, fără întreruperi.

Juan Du, Chairperson TCL Electronics

„Suntem încântați să fim iarăși fizic la CES 2022. Avem un stand interactiv, impresionant, și suntem mândri să facem parte din aceasă industrie foarte dinamică.

În acest an, am lansat tema #TCLInspireGreatness și ne propunem ca, prin intermediul produselor și serviciilor noastre, să continăm să îmbunătățim stilul de viață al oamenilor, să îi ajutăm să trăiască, să muncească sau să se bucure de timpul liber într-o manieră mai confortabilă, fără grijile zilnice”.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version