Home Smart Smartphones Galaxy S22 este fabricat parțial din plase de pescuit reciclate

Galaxy S22 este fabricat parțial din plase de pescuit reciclate

0
Galaxy S22 este fabricat parțial din plase de pescuit reciclate

Galaxy S22 este fabricat parțial din plase de pescuit reciclate, potrivit unor noi informații. Compania intenționează să încorporeze materialul în întreaga sa gamă de produse.

Samsung va lansa noua gamă Galaxy S 22 pe 9 februarie. Noile informații despre produs indică faptul că telefoanele pe care le dezvăluie vor fi parțial realizate dintr-un material nou, mai durabil. Duminică, compania a declarat că a început să folosească în cele mai recente dispozitive plastic din ocean. Plasticul este fabricat din plase de pescuit abandonate.

Samsung a spus că va încorpora mai întâi materialul în produsele pe care le anunță săptămâna viitoare. Apoi va începe,, în cele din urmă, să-l folosească pe toată gama de dispozitive.

Galaxy S22 este fabricat parțial din plase de pescuit reciclate

După cum subliniază compania Samsung, avem tendința de a crede că sticlele de plastic și pungile sunt principalele reșeuri din oceane. Dar microplasticele și plasele de pescuit aruncate sunt cele care îngrijorează mai mult pe biologii marini.

Uneltele de pescuit abandonate duc la „pescuitul fantomă”. Este un fenomen în care acele unelte continuă să prindă și să omoare viața marine. Victime sunt inclusiv specii pe cale de dispariție, cum ar fi foca călugăr din Hawaii. Cu peste 640.000 de tone de plase de pescuit aruncate în fiecare an, este o problemă care doar se agravează.

Samsung nu este prima companie care încorporează gunoiul aruncat în dispozitivele sale. Anul trecut, Microsoft a anunțat Ocean Plastic Mouse. Are o carcasă realizată din plastic recuperat în proporție de 20%.

La fel ca Microsoft, Samsung își poziționează utilizarea plasticului legat de ocean ca parte a eforturilor sale mai mari de sustenabilitate. În 2019, sub presiunea consumatorilor și a ecologistilor, compania a declarat că va începe să folosească materiale mai durabile în ambalajul dispozitivelor sale.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version