Home Divertisment Gaming Capcom pregătește un joc în care plouă cu dinozauri

Capcom pregătește un joc în care plouă cu dinozauri

0
Capcom pregătește un joc în care plouă cu dinozauri

Capcom pregătește un joc în care plouă cu dinozauri, fix din cer. De ce ar face asta? Pentru că nu au niciun motiv să nu o facă.

Capcom tocmai a anunțat Exoprimal, un joc care pornește de la o premisă cât de poate de ridicolă. Jocul va avea oameni îmbrăcați în exo-schelete metalice care vor lupta cu hoarde de dinozauri. Până acum nu este atât de ridicol. Doar că dinozaurii ajung pe pământ „căzuți din cer”. Jocul a fost dezvăluit în timpul prezentării Sony State of Play.

Acțiunea jocului se petrece în viitor, în anul 2043, mai exact. Din trailer, se pare că tehnologia la acea vreme va prognoza „focare de dinozauri”. Asta în cazul în care focarele de infecție vi s-au părut oribile.

Cum se manifestă aceste focare? Se deschide câte un portal care trimite valuri de dinozauri ce trebuie exterminați. Din trailer, am observat o oarecare asemănare cu Destiny, Swtor și unele personaje din Overwatch.

Potrivit unei postări pe blogul PlayStation, jocul se concentrează pe cooperarea multiplayer. „Întotdeauna depășite numeric de inamicii lor, echipele Exofighter vor trebui să coordoneze și să aleagă o combinație strategică de costume pentru a avea sorți de izbândă”, a spus Kellen Haney de la Capcom.

Capcom pregătește un joc în care plouă cu dinozauri

Iată cum va funcționa modul principal, potrivit unui comunicat de presă:

În Dino Survival, modul principal al jocului, echipele luptă pentru fiecare suflare împotriva nenumăraților dinozauri. În acest timp, se întrec pentru a finaliza misiuni înaintea echipelor rivale în meciuri 5v5. O combinație dinamică de obiective îi ține pe jucători în gardă și asigură că fiecare meci este diferit față de ultimul. Exfighters vor trebui să fie vigilenți, pe măsură ce vânătoarea trece la livrări de mărfuri prețioase sau în ultimele rezistențe disperate împotriva atacurilor necruțătoare. Echipelor adverse chiar li se oferă oportunități de a aborda adversarii direct și de a le împiedica progresul”.

Dacă nu a descris modurile 5v5 din Overwatch, probabil că nu am mai jucat eu Overwatch de foarte mult timp. Dar cine știe? Poate că asta lipsea din Overwatch. Niște dinozauri.

Exoprimal nu va fi un joc exclusiv PlayStation. Comunicatul de presă precizează că Exoprimal va fi disponibil pe PS4, PS5, Xbox Series X / S, Xbox One și pe PC prin Steam, când va fi lansat în 2023.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version