Home Divertisment Gaming Netflix confirmă jocul VR Stranger Things

Netflix confirmă jocul VR Stranger Things

0
Netflix confirmă jocul VR Stranger Things

Netflix confirmă jocul VR Stranger Things care va fi lansat la sfârșitul anului 2023. Utilizatorii vor intra în pielea temutului personaj negativ din sezonul 4, Vecna.

Netflix și dezvoltatorul Tender Claws vor lansa un joc VR Stranger Things, care va ajunge în iarna anului 2023 pe principalele platforme VR, au anunțat companiile la Stranger Things Day 2022. Jocul va permite să joci în rolul temutului personaj negativ din sezonul 4, Vecna, cu scopul de a „pune în aplicare răzbunarea împotriva lui Eleven și Hawkins„, potrivit comunicatului de presă.

Joacă-te ca Vecna în această nouă aventură Stranger Things în VR„, se arată în descrierea videoclipului. „Devino un explorator al realităților necunoscute în timp ce formezi mintea de stup și îmblânzești vidul”.

Invadează minți și evocă coșmaruri în încercarea ta de a te răzbuna pe Eleven și Hawkins. Stranger Things VR este un joc de groază psihologică/ acțiune dezvoltat de Tender Claws și care va ajunge pe principalele platforme VR în iarna anului 2023„.

Tender Claws a dezvoltat anterior jocurile VR Virtual Virtual Reality 1 și 2, împreună cu „animalul de companie virtual AR mobil Tendar și aventurile teatrale imersive The Under Presents și Tempest”, potrivit paginii sale despre.

Între timp, Netflix a lansat anterior mai multe jocuri în jurul serialelor sale emblematice, inclusiv Stranger Things: The VR Experience, împreună cu jocul pentru mobil și consolă Stranger Things 3: The Game.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version