Home Smart Smartphones Honor Magic4 Lite apare cu imagini și specificații

Honor Magic4 Lite apare cu imagini și specificații

0
Honor Magic4 Lite apare cu imagini și specificații

Honor Magic4 Lite apare cu imagini și specificații dezvăluite „pe surse”. Aflăm că dispozitivul are un display LCD de 6,81 inch, procesor Snapdragon 695 și camere modeste.

Seria Magic4 de la Honor a impresionat cu procesoarele Snapdragon 8 Gen 1 și setările de camere performante. Dar nu sunt cele mai ieftine telefoane. Modelul de bază va fi lansat la 900 de euro, iar Pro va costa 1100 de euro. Celor cărora le place aspectul, dar nu și prețul, ar putea fi interesați de modelul Honor Magic4 Lite.

Telefonul va fi la fel de mare ca și frații săi, cu un ecran de 6,81 inch, potrivit Appuals. În loc de OLED, acesta va folosi un LCD la o rezoluție puțin mai mică, de 1080×2388 pixeli. Dar va menține rata maximă de reîmprospătare la 120Hz, fără LTPO.

Camerele din spate pot fi așezate în cerc ca la modelele flagship, dar nu sunt la fel de impresionante. Modelul Lite este de așteptat să aibă o cameră principală de 48 megapixeli cu filmare video 1080p @ 30/60 fps. Va avea o cameră macro de 2 megapixeli și un senzor de profunzime de 2 megapixeli. Camera frontală ar trebui să aibă un senzor de 16 megapixeli.

Honor Magic4 Lite apare cu imagini și specificații

Ca parte a reducerilor bugetare, Honor Magic4 Lite va trece la un procesor Snapdragon 695, care rulează Magic UI 6 pe Android 11. Modelul de bază va avea 6GB RAM și 128GB stocare. Va fi un telefon dual-SIM cu conectivitate 5G, dar nu va avea slot microSD.

Lite va avea o baterie de 4800mAh, aceeași capacitate ca și Magic4 obișnuit, dar se va încărca la doar 40W, față de 66W). Modelul va măsura 166x76x8mm și va cântări 189g și ar trebui să aibă o certificare IPX2 pentru rezistența la stropire. Alte câteva caracteristici de menționat sunt un cititor de amprentă montat lateral, Wi-Fi 6 (ax) și NFC.

Honor Magic4 Lite va costa 300 de euro sau mai puțin, mult sub costul celorlalte două modele din serie. Nu se știe când va fi prezentat oficial, totuși, Honor a programat un eveniment pentru a lansa Magic4 Ultimate Edition, iar Lite ar putea să fie prezentat acolo.

Rețineți că Magic4 Lite este foarte asemănător cu Honor X30. Singurele diferențe de remarcat sunt încărcarea diferită (40W față de 66W) și suportul NFC. X30 a fost lansat în China anul trecut, iar aceasta este, probabil, varianta internațională a dispozitivului.

Sursa

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version