Home Smart Smartphones Telefoanele Galaxy A52s 5G le fac surprize clienților

Telefoanele Galaxy A52s 5G le fac surprize clienților

0
Telefoanele Galaxy A52s 5G le fac surprize clienților

Telefoanele Galaxy A52s 5G le fac surprize clienților, după actualizarea software. Este vorba despre cea mai nouă actualizare a interfeței One Ui, versiunea 4.0. Nici clienții din România nu au fost ocoliți de surprize.

În ianuarie, Samsung a lansat o actualizare stabilă One UI 4.0 pentru Galaxy A52s 5G. Dar se pare că noul software este departe de a fi stabil și este plin de multe erori și probleme.

Potrivit mai multor informații de pe forumurile comunității Samsung, posesorii de Galaxy A52s 5G se confruntă cu diverse probleme. Între acestea se regăsește și degradarea performanței după instalarea actualizării One UI 4.0, bazată pe Android 12.

Utilizatorii raportează o gamă largă de probleme, inclusiv sacadarea și animații problematice, performanță degradată a camerei, luminozitatea automată care se comportă neconform, probleme cu senzorul de proximitate în timpul apelurilor, consumul ridicat al bateriei și multe altele.

Iată ce au de spus proprietarii Galaxy A52s 5G despre actualizarea One UI 4.0:

Există o mulțime de erori într-o singură actualizare UI 4, cum ar fi atunci când deschizi managerul pentru aplicații, estomparea fundalului dispare, la fel și cu panoul lateral. De asemenea, animațiile sunt foarte lente, iar sunetele de tastare se schimbă frecvent. De asemenea, luminozitatea crește și scade din nou și din nou. Când cauți rata de reîmprospătare a setărilor, nu apare nimic. Când conectezi încărcătorul cu ecranul oprit, animația de încărcare este foarte lentă și rulează la 30 fps în loc de 120”. — VanshMchandani

Mi-am actualizat recent Galaxy A52s cu Android 12 și One UI 4.0. Mă confrunt cu atât de multe probleme, camera nu funcționează bine și uneori telefonul se blochează și bateria se consumă mai repede, de asemenea, cu 60 Hz” — anandhuu

Telefoanele Galaxy A52s 5G le fac surprize clienților și în România

Există zeci de topicuri pe forumurile Samsung în care astfel de probleme sunt semnalate. Ceea ce este și mai frustrant pentru proprietarii de Galaxy A52s 5G este că a trecut mai bine de două luni fără rezolvare. Samsung încă nu a emis o actualizare de remediere a erorilor.

Compania a omis chiar și actualizarea lunară de securitate luna trecută. Iar Galaxy A52s 5G este încă blocat pe patch-ul din ianuarie 2022. Văzând câte erori și probleme sunt prezente în noul software, este clar că Galaxy A52s One UI 4.0 a fost lansat în grabă și nu a petrecut suficient timp în faza beta/testare.

Este indicat ca posesorii modelului Galaxy A52s 5G, care nu au actualizat încă la versiunea One UI 4.0, să nu inițieze această actualizare. Este foarte greu de spus care ar fi motivul pentru care Samsung încă nu a oferit o rezolvare pentru această problemă. Probabil a fost o perioadă dificilă pe partea software și din cauza actualizării „Game Optimizing Service”, dar zic să nu ne pronunțăm până nu primim mai multe informații oficiale.

Pentru cei care nu sunt la curent, ultimele 4 generații flagship ale Samsung au fost eliminate de pe Geekbench. Motivul invocat a fost ”manipularea rezultatelor prin serviciul GOS”. Samsung a revenit cu o actualizare prin care spune că a remediat erorile software apărute la GOS. Dacă aceste erori au fost rezolvate integral sau vor mai ridica probleme clienților, rămâne să aflăm.

Vă țin la curent și aștept comentariile voastre, dacă și voi ați întâmpinat probleme cu dispozitivele Samsung.

via, Sursa 1, Sursa 2, Sursa 3, Sursa 4, Sursa 5, Sursa 6

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version