Home Divertisment Aplicaţii Instagram implementează etichetarea produselor

Instagram implementează etichetarea produselor

0
Instagram implementează etichetarea produselor

Instagram implementează etichetarea produselor, ca și cum ai eticheta alți utilizatori. Astfel continuă demersurile Instagram de a transforma platforma de socializare într-un Mall în toată regulă.

Etichetele Instagram nu mai sunt doar pentru alte conturi. Aplicația extinde funcția de etichetare a produselor, astfel încât orice utilizator să poată eticheta anumite articole din postarea lor. Până acum, etichetarea produselor a fost disponibilă doar pentru companii și creatori. Dar în „următoarele luni”, Instagram va permite tuturor utilizatorilor din SUA să acceseze etichetele.

Etichetarea unui produs funcționează în același mod ca etichetarea unui alt cont. Utilizatorii le pot adăuga la postările din feed, atingând anumite zone ale imaginii lor. Etichetele de produse sunt disponibile pentru companiile care au un magazin pe Instagram.

Instagram implementează etichetarea produselor

În timp ce creatorii folosesc adesea etichete de produs în conținutul sponsorizat sau în postări care promovează companiile cu care sunt parteneri, oamenii care folosesc etichetele de produs nu vor primi nimic, dacă unul dintre urmăritorii lor face o achiziție prin postarea lor. Compania spune că funcția este menită să ajute oamenii să „susțină afacerile mici preferate”.

Cu toate acestea, Instagram experimentează cu magazine afiliate. Acestea le permit creatorilor să câștige un comision atunci când urmăritorii lor fac o achiziție. Și directorii companiei au sugerat că doresc să extindă funcțiile de generare de venituri ale aplicației la mai mulți oameni, de-a lungul timpului, ca parte a ambiției lor de a crește o „clasă de mijloc a creatorilor”.

via

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version