Home PC Periferice Synology anunţă RT6600ax, un router Wi-Fi 6

Synology anunţă RT6600ax, un router Wi-Fi 6

0
Synology anunţă RT6600ax, un router Wi-Fi 6

Synology a anunțat lansarea lui RT6600ax, un router de mare viteză axat pe securitate, conceput pentru a oferi o conectivitate rapidă și sigură la birou și acasă. Susținut de noul Synology Router System (SRM) 1.3, RT6600ax este complet echipat pentru a face față provocărilor din mediile de rețea moderne, inclusiv creșterea masivă a dispozitivelor conectate și necesitatea de a proteja utilizatorii împotriva amenințărilor de securitate în continuă creștere.

Conceput pentru performanță și stabilitate

RT6600ax este primul router Synology cu certificare Wi-Fi 6. Acesta oferă un Wi-Fi mai fiabil datorită unei mai bune codificări a datelor, formării fasciculului, programării și izolării semnalului. Un port 2.5GbE configurabil pentru implementarea WAN sau LAN permite utilizatorilor să profite de conexiunile de internet Multi-Gig sau de dispozitive de înaltă performanță, cum ar fi un NAS. Vitezele rapide de conectare și funcționarea rapidă sunt asigurate de un procesor quad-core de 1,8 GHz, ce face faţă cu brio sarcinilor chiar și atunci când sunt conectate mai multe dispozitive și toate funcțiile sale sunt activate.

Tehnologia tri-bandă funcționează împreună cu Smart Connect pentru a optimiza distribuția dispozitivelor, eliminând blocajele de transmisie a datelor. Compatibilitatea cu spectrul de 5,9 GHz recent licențiat deblochează canale non-DFS la 80 și 160 Hz oferind un debit wireless combinat de 6,6 Gbps, 2 conexiuni simultane mai mari și o performanță mai rapidă a serverului VPN.

Construirea unei fundații solide a rețelei

RT6600ax este echipat cu SRM 1.3, cea mai recentă versiune a sistemului de operare intuitiv Synology pentru routere. Cu îmbunătățiri și funcționalități suplimentare care extind considerabil capacitățile de gestionare a rețelei, SRM 1.3 satisface cerințele pentru o mai bună securitate și mai multă flexibilitate tipice mediilor de rețea actuale.

Opțiunea de a crea până la cinci rețele separate, fiecare disponibilă pentru a cartografia până la trei SSID-uri Wi-Fi, facilitează întărirea securității atunci când se gestionează medii de rețea multifuncționale. Regulile firewall unidirecționale pot fi configurate independent pentru fiecare rețea. Astfel se limitează conectivitatea către și de la dispozitive mai puțin sigure, cum ar fi echipamentele IoT. În acelaşi timp, suportul pentru standardul 802.1q simplifică integrarea în rețelele existente în configurații de router, AP și mesh.

Instrumente cuprinzătoare pentru un internet mai bun

Cea mai recentă actualizare aduce, de asemenea, o serie de aplicații SRM pentru filtrarea web, controlul traficului și accesul de la distanță la noua generație de routere Synology.

Acces sigur

Profilele per utilizator pot fi configurate pentru a limita timpul petrecut online sau pentru a bloca navigarea atunci când sunt îndeplinite anumite condiții. Dispozitivele atribuite aceluiași profil vor împărtăși același set de reguli de acces la internet, fără a necesita o configurare manuală repetitivă. Pentru dispozitivele care nu aparțin niciunui utilizator, dar care necesită totuși controlul și auditul accesului la internet (de exemplu, dispozitive invitate sau noi), sunt disponibile și profiluri specifice rețelei.

Printre funcțiile de control parental se numără limitarea timpului de utilizare a internetului (fie în funcție de un program, fie în funcție de un sistem bazat pe cote), filtrarea unor întregi categorii de site-uri web sau a unor domenii specifice prin intermediul unor liste de permisiune/blocaj și restricționarea rezultatelor necorespunzătoare ale căutărilor cu ajutorul opțiunilor de căutare sigură pentru YouTube, Google, Bing și DuckDuckGo. Securitatea este îmbunătățită prin blocarea amenințărilor la nivelul întregii rețele prin DNS & IP Threat Intelligence Database și suport pentru Google Safe Browsing.

Controlul traficului

Lățimea de bandă disponibilă poate fi distribuită între dispozitivele conectate, acordând prioritate unui singur client sau unei singure aplicații atunci când apar nevoi specifice. Datele în timp real și cele istorice susțin auditul granular, cu rapoarte de trafic generate automat sau la cerere, care pot fi ușor partajate în format CVS sau HTML.

VPN Plus

Utilizatorii ce lucrează la distanță și echipele hibride pot folosi suita de instrumente de conectivitate la distanță a SRM pentru a accesa site-uri web de tip intranet direct din browserul lor (WebVPN). În acest fel sunt stabilite conexiuni de înaltă performanță cu un client dedicat prin diverse protocoale (SSL VPN), se face legătura între mai multe locații pentru partajarea simplă a resurselor în diferite rețele (Site-to-Site VPN) și se permite operarea de la distanță a dispozitivelor compatibile cu standardul RDP/VNC (Remote Desktop).

Un management mobil mai puternic

O revizuire a aplicației mobile complementare SRM, DS router, oferă o experiență îmbunătățită de gestionare a rețelei în timp ce sunteți în mișcare. Versiunea 2.06 aduce pe smartphone funcționalități care anterior erau exclusiv SRM, inclusiv crearea de noi rețele wireless, configurarea filtrării web și a controlului parental, setarea schemelor de control al traficului și multe altele.
Pentru mai multe informaţii vizitaţi – https://www.synology.com/en-global/products/RT6600ax

Disponibilitate

RT6600ax poate fi achiziționat imediat în Australia, Canada, Hong Kong, Japonia, Noua Zeelandă, Coreea de Sud, Taiwan și Statele Unite ale Americii, urmând să fie disponibil în întreaga Europă.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version