Home Divertisment Online Mobino.ro lanseaza campania de reduceri BUZZ DAYS

Mobino.ro lanseaza campania de reduceri BUZZ DAYS

0

Mobino.ro lansează BUZZ DAYS, campanie promoțională cu lichidare de stocuri la sute de produse! Doar până pe 16 august profiți de reduceri masive de până la 49% la o gamă variată de produse electronice și electrocasnice.

Sub sloganul „Dăm cu prețurile de pământ!”, Mobino dorește să rupă barierele în ceea ce privește prețurile. Cu sesiuni de cumpărături online la prețuri accesibile tot timpul anului, Mobino.ro coboară acum și mai mult pragul reducerilor si arată cu adevărat ce înseamnă hard discounts.

Pasionații de tehnologie pot achiziționa telefoane inteligente și accesorii, căști, boxe impermeabile, smartwatch-uri, brățări fitness și nu numai,  la cele mai bune prețuri.  Reduceri masive sunt și la categoriile de accesorii pentru gadgeturi și audio, la branduri precum Samsung, Apple, Xiaomi sau JBL. Pe lângă acestea, în oferta magazinului se regăsesc reduceri substanțiale și la alte categorii precum conectică, jucării, produse din categoria pentru casă și gradină, dar și aparate electrocasnice.

Campania de reduceri BUZZ DAYS este valabilă în perioada 9 – 16.08.2022 și este disponibilă la adresa https://mobino.ro/promotii-new. Regulamentul campaniei este disponibil pe site www.mobino.ro.

Reduceri BUZZ DAYS 2022

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version