Home Divertisment Evoluţie Soluția Signify împotriva creșterii prețurilor la energie

Soluția Signify împotriva creșterii prețurilor la energie

0

Signify și-a extins gama de produse Ultra Efficient cu cel mai eficient tub LED din punct de vedere energetic de până acum. Datorită eficienței sale ridicate, tubul Philips MASTER LEDtube UE oferă o perspectivă nouă clienților în abordarea crizei energetice, creșterii presiunii pentru reducerea amprentei de carbon, precum și reglementărilor tot mai stricte venite din partea Uniunii Europene.  

Signify a inițiat anul trecut noi oportunități odată cu lansarea becului Philips LED A-class, care consumă cu 60% mai puțină energie decât un bec LED Philips standard. MASTER LEDtube UE continuă această inovație tehnologică pentru a extinde portofoliul de produse eficiente din punct de vedere energetic, care îndeplinesc criteriile de clasa A ale noului cadru UE privind etichetarea energetică și designul ecologic. În conformitate cu normele actualizate, produsele de iluminat trebuie să aibă o eficiență energetică de cel puțin 210 lm/W pentru a primi cel mai înalt calificativ, și anume calificativul A.

O întreprindere mică obișnuită, care utilizează 100 de tuburi fluorescente, ar putea economisi aproximativ 67.000 de RON pe an dacă ar trece la tubul Philips MASTER LEDtube UE clasa A. Cu o durată de viață de 100.000 de ore, noul tub rezistă de cinci ori mai mult decât MASTER TL-D. Astfel, nu mai este nevoie de înlocuiri regulate, ceea ce sporește economiile de costuri, reducând în același timp deșeurile. 

Razvan COPOIU, Director General Signify Romania si Europa de Sud-Est

Dacă ne gândim la soluții de iluminat din domeniul industrial, depozite, clădiri de birouri, școli, spitale, dar și în retail, unde iluminatul este utilizat pe tot parcursul zilei, trecerea la LED ultra-eficient va reduce semnificativ consumul de energie electrică”.

Sustenabilitatea este esențială pentru strategia Signify și reprezintă un element cheie al procesului de creare a produselor. În comparație cu un tub fluorescent, noul Philips MASTER LEDtube UE poate reduce emisiile de dioxid de carbon cu până la 2.285 kg pe întreaga durată a vieții – echivalentul emisiilor absorbite de mai mult de 100 de copaci.

Signify a încurajat de mult timp trecerea de la iluminatul fluorescent convențional la cel cu LED-uri, mai prietenos cu mediul înconjurător. Odată cu modificarea RoHS (Reducerea substanțelor periculoase) din partea Uniunii Europene, care interzice, printre altele, vânzarea lămpilor fluorescente liniare din august 2023, luminile LED de înaltă performanță joacă un rol din ce în ce mai important. 

„Continuăm să ne extindem gama de produse ultra-eficiente din dorința de a avea cel mai eficient portofoliu de tehnologii din punct de vedere energetic. Cu spoturile LED GU10 ultra-eficiente care vor fi lansate în septembrie, pe lângă becurile și tuburile disponibile în prezent, portofoliul nostru se adresează tuturor domeniilor”, adaugă Michael Rombouts.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version