Home Monitoare Philips lansează 3 noi monitoare de productivitate

Philips lansează 3 noi monitoare de productivitate

0

MMD lansează o nouă serie de modele concepute pentru a răspunde acestor nevoi dinamice. Monitoarele Philips 34B1U5600CH, 24B1U5301H și 27B1U5601H oferă o gamă largă de caracteristici care asigură productivitate și confortul în timpul conferințelor video, prioritizând conectivitatea și sarcinile simultane.

Caracteristici cheie:

  • – Cameră web de 5 MP cu microfon ce permite  anularea zgomotului și două difuzoare integrate de 5 wați pentru conferințe video impecabile
  • – USB 3.2 pentru transfer rapid de date
  • – Ieșire DisplayPort-out pentru conectarea ecranelor adiționale
  • – Comutator KVM pentru schimbarea ușoară a diferitelor surse video.
  • – Modelele de 27’’ și 34’’ oferă funcția de andocare USB-C, conector pentru internet RJ45 și alimentare cu energie până la 100 W.
  • – PowerSensor pentru a reduce până la 80% consumul de energie
  • – Braț SmartErgoBase pentru confort sporit și ajustări ergonomice
  • – Ambalaj 100% reciclabil

„Philips Monitors este dedicat utilizatorilor profesioniști, oferindu-le tot ceea ce au nevoie pentru a profita la maximum de fiecare zi de lucru. Monitoarele 24B1U5301H, 27B1U5601H și 34B1U5600CH oferă o gamă generoasă de caracteristici pentru a favoriza o productivitate maximă acasă sau la birou, protejând în același timp confortul și bunăstarea utilizatorilor, oferind tehnologii care îmbunătățesc colaborarea virtuală și multitasking-ul. Un plus care îi va liniști pe mulți este faptul că aceste modele sunt prietenoase cu mediul, un plus pentru planetă și pentru facturile de lumină.,” precizează Artem Khomenko, Head of Product Management pentru MMD Monitors Displays.

Un aliat profesional

Monitoarele Philips sunt concepute pentru a facilita orice sarcină, oferind imagini luminoase și vii, o calitate a imaginii care îi va mulțumi chiar și pe cei mai exigenți profesioniști din domeniul CAD-CAM, al graficii 3D sau al fotografiei. Toate cele trei modele oferă claritate și unghiuri de vizualizare foarte largi de 178/178°, datorită tehnologiei IPS (modelele de 24″ și 27″), sau tehnologiei VA (modelul de 34″). Modelele 34B1U5600CH și 27B1U5601H oferă CrystalClear Quad HD.

Conectivitatea și multitasking-ul sunt prioritare. Tehnologia USB-C perminte conectarea unui singur cablu USB Type-C pentru a transfera date la viteză mare, conectarea la rețea și încărcarea simultană a notebook-ului. Comutatorul KVM MultiClient integrat permite utilizatorilor să controleze două PC-uri separate cu un singur monitor și set de periferice, oferind posibilitatea de a comuta între surse prin simpla apăsare a unui buton. DisplayPort-out este o altă caracteristică care simplifică ziua de lucru și care permite utilizatorilor să conecteze în serie un alt monitor, păstrând funcționalitatea hub-ului USB 3.2 și reducând astfel dezordinea cauzată de cabluri.

Toate cele trei modele facilitează colaborarea virtuală, datorită camerei web de 5 MP încorporate, a microfonului cu anulare a zgomotului și a difuzoarelor care asigură o comunicare clară. Intimitatea utilizatorilor este protejează prin intermediul comutatorului fizic al camerei web, iar aceasta este echipată cu senzori pentru recunoașterea facială și este compatibilă Windows Hello.

Pentru că orele lungi de lucru la calculator își pot pune rapid amprenta, Philips 24B1U5301H, 27B1U5601H și 34B1U5600CH oferă atât confort vizual cât și ergonomic  datorită bazei ce permite înclinarea, pivotarea și reglarea înălțimii, iar certificarea TUV Eye Confort reduce oboseala ochilor. De asemenea, modelele sunt dotate cu PowerSensor pentru o reducere cu până la 80% a costurilor de energie și LightSensor pentru o luminozitate optimă și un consum minimal.

Philips 24B1U5301H, 27B1U5601H și 34B1U5600CH  vor fi disponibile începând cu sfârșitul lunii octombrie la prețurile de 2.169 lei, 2.712 lei respectiv 3.749 lei.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version