Home Divertisment Aplicaţii Waze adaugă opțiunea „Condu cu un comentator de fotbal”

Waze adaugă opțiunea „Condu cu un comentator de fotbal”

0
Waze adaugă opțiunea "Condu cu un comentator de fotbal"

Waze adaugă opțiunea „Condu cu un comentator de fotbal” pentru a celebra Cupa Mondială. Cum este pe cale să înceapă Cupa Mondială, Waze îi ajută pe fanii fotbalului să sărbătorească cu indicații în stilul unui comentator de meci.

Pentru microbiști, comentariul de fotbal este o formă de artă în sine. Comentariul unui meci complet de 90 de minute nu este atât de ușor pe cât s-ar aștepta unii. Nu este vorba numai de acțiune tot timpul. În acest sens, direcțiile statice sau simple oferite de Waze pot căpăta un pic de spirit fotbalistic prin reacțiile comentatorilor la traseul tău, potrivit Android Police.

Puteți modifica setarea în cadrul secțiunii „My Waze” sau accesând meniul Sunet > Vocea Waze. Sunt disponibili comentatori regionali, cei din Brazilia putând chiar să folosească „Drive with Luva de Pedreiro„. Influencerul are peste 20 de milioane de urmăritori pe TikTok și este unul dintre cei mai mari influenceri sportivi din țară.

Pentru noi, cei din restul lumii, primim pur și simplu opțiunea „Drive with a commentator” în cadrul Waze, care este straniu de asemănătoare cu experiența de meci pe care o veți avea atunci când urmăriți Cupa Mondială la televizor. Veți auzi lucruri de genul: „Luați prima ieșire. Apoi, înainte spre glorie!” și „Hazard raportat în față„. „Să treci de acea apărare s-ar putea dovedi dificil„.

Comentatorii nu sunt singura schimbare cu tematica Cupei Mondiale, deoarece Waze a adăugat și o pictogramă a mașinii, care este o îmbinare a unei mingi clasice de fotbal alb-negru cu 32 de panouri și a unei mașini. Puteți chiar să vă setați „Mood” pe oricare dintre cele 32 de țări care vor fi prezente în Qatar în următoarele câteva săptămâni.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version