Home Smart Smartphones Vânzările de pliabile s-au dublat de la an la an în companii

Vânzările de pliabile s-au dublat de la an la an în companii

0

Samsung Electronics anunță că numărul de smartphone-uri Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip vândute către companii s-a dublat de la an la an. Din ianuarie până în octombrie 2022, numărul de smartphone-uri pliabile Samsung achiziționate de către companii a crescut cu 105% față de aceeași perioadă din 2021.

Se așteaptă ca livrările de smartphone-uri pliabile să ajungă la 16 milioane de unități la nivel mondial – ceea ce ar însemna o creștere de 73% de la an la an, un indicator clar al faptului că acest tip de telefoane ajunge să facă treptat parte din categoria mainstream. Astfel, Samsung estimează că livrările ar putea ajunge la 26 milioane de unități în 2023. Beneficiile multitasking-ului pe un ecran mare și optimizările aplicațiilor pentru dispozitivele pliabile contribuie la creșterea gradului de adopție în rândul utilizatorilor din companii.

Avantajele pliabilelor pentru angajații companiilor

Pe măsură ce companiile se îndreaptă către politici de lucru flexibile, acestea caută tehnologii pentru maximizarea productivității. Dispozitivele pliabile au atras în special companiile din industria serviciilor financiare, unde 74% dintre consilierii financiari spun că menținerea conexiunii prin intermediul aplicațiilor mobile este importantă sau critică.

„Smartphone-urile pliabile Samsung Galaxy au fost create pentru a deschide oportunități pentru noi modalități de a lucra și de a explora creativitatea. Această creștere rapidă a investițiilor demonstrează nevoia clienților noștri de a avea acces la inovații de impact pentru a spori productivitatea forței de muncă.”, a declarat KC Choi, EVP și Head of Global Mobile B2B Team, în cadrul diviziei MX Business, Samsung Electronics.

Galaxy Z Fold4 – cea de-a patra generație de smartphone pliabil Samsung – este ideal pentru multi-tasking. Suficient de mic pentru a încăpea într-un buzunar, el oferă, însă, un ecran mare care permite realizarea mai multor activități în același timp, comparativ cu ecranele tradiționale de smartphone.

Ecranul expansiv al Galaxy Z Fold4 oferă o zonă de lucru mai mare ce poate fi folosită similar cu un computer desktop, având o bară de activități asemănătoare PC-ului. Prin aceasta utilizatorii pot jongla între diferite acțiuni, gestiona, lansa și comuta între aplicații, toate fără a întrerupe activitatea de bază.

Ecranul mare permite, de asemenea, utilizarea funcției Multi Windows. Galaxy Z Fold4 poate deschide până la trei aplicații simultan, inclusiv două aplicații la fel pentru comparații side-by-side. De exemplu, utilizatorii pot răspunde la Gmail în timp ce vizualizează două tab-uri în Chrome, ca și cum ar lucra la un birou cu mai multe ecrane.

Galaxy Z Fold4 se adaptează, de asemenea, la fluxul de lucru al utilizatorului. Modul Flex nu numai că oferă o experiență hands-free pentru conferințe video, dar poate acum să accepte capabilități dedicate de semnătură electronică sau de luare de notițe pe aplicațiile partenere, utilizând S Pen.

Parteneriate puternice care îmbunătățesc experiența pe dispozitivele pliabile

Pe piața actuală, concurența este acerbă, în special în sectorul serviciilor financiare. Profesioniștii au nevoie de cele mai bune instrumente pentru a-i ajuta să mențină consecvența și rutina, chiar și atunci când lucrează de la distanță.

Dispozitivele lor trebuie să suporte fluxuri de lucru complexe, inclusiv alerte, cercetare, diagrame și portofolii și să le ofere puterea și avantajul productivității de care au nevoie pentru a rămâne competitivi. Colaborând cu parteneri de top din industrie, Samsung a îmbunătățit utilitatea Galaxy Z Fold4 în moduri unice, ceea ce a dus la adopția pe scară mai largă a pliabilelor în companii.

Potrivit unui sondaj recent, aplicația Bloomberg Professional este cea mai utilizată aplicație de servicii financiare de către profesioniștii din domeniul investițiilor, cum ar fi traderii, analiștii și managerii de portofoliu. Folosind Galaxy Z Fold, profesioniștii din domeniul financiar pot accesa datele de piață, analizele, știrile și comunicările Bloomberg din mers într-un mod mai intuitiv și mai captivant, păstrând în același timp experiența și funcționalitatea utilizatorului cu care sunt familiarizați.

Pe Samsung Galaxy Z Fold4, aspectul adaptiv al aplicației Bloomberg Professional oferă acces la informații și multitasking în mișcare. Utilizatorii pot trece fără efort de la  ecranul frontal, ideal pentru conversații rapide Instant Bloomberg (IB), la ecranul mare, care facilitează citirea știrilor, monitorizarea datelor de piață în timp real, evaluarea portofoliilor sau analizarea diagramelor.

DocuSign, cea mai bună soluție pentru semnătură electronică din lume, utilizată de primele 24 de companii din topul Fortune 500 care activează în domeniul financiar, a fost, de asemenea, optimizată pentru Android 12L. Galaxy Z Fold4 face semnarea acordurilor pe ecrane mari mai ușoară. Utilizatorii pot acum să gliseze și să trimită rapid atașamentele de e-mail în modul Multi-View direct în DocuSign eSignature, să le semneze folosind S Pen și prin semnătura dedicată Flex Mode.

În plus, DocuSign a creat o experiență similară PC-ului, folosind modul Samsung DeX. Prin conectarea  dispozitivul la un monitor, utilizatorii primesc aceeași experiență de calitate indiferent de dimensiunea sau orientarea ecranului,  datorită abordării adaptive a designului de înaltă rezoluție DocuSign.

Samsung a colaborat, de asemenea, cu IBM pentru a aborda provocările cu care se pot confrunta profesioniștii din domeniul financiar și pentru ca aceștia să poată veni, indiferent de unde lucrează, în ajutorul clienților. IBM IX, partenerul IBM Consulting în zona de design de experiențe, a lucrat cu o instituție financiară de top pentru a dezvolta o experiența mobilă ce poate ajutând consilierii financiari în a accesa și gestiona rapid informațiile despre piață și portofoliu.

Integrarea Samsung DeX și S Pen permite utilizatorilor să interacționeze cu date, să utilizeze funcția drag and drop între aplicații, să transforme scrisul de mână în text și chiar să capteze semnături digitale pe dispozitivul pliabil. Filozofia Samsung de a fi deschis colaborărilor a permis, de asemenea, încorporarea altor aplicații populare pentru conferințe video, contactele clienților, e-mail și orare într-o interfață multi-app.

Samsung va continua să lucreze cu parteneri de top din industrie, pentru a crea noi experiențe pe care utilizatorii să le poată avea prin intermediul dispozitivelor lor mobile, și să colaboreze mai strâns în lunile următoare pentru a maximiza beneficiile oferite de tehnologiile inovatoare, cum ar fi smartphone-urile pliabile.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version