Home Accesorii Legrand lansează gama de aparataj de câmp SUNO

Legrand lansează gama de aparataj de câmp SUNO

0

Grupul Legrand lansează SUNO, o gamă de aparataj de câmp concepută pentru a oferi o notă distinctă fiecărei locuințe prin designul atemporal și prin funcționalitățile sale multiple. În plus, poate transforma rapid orice locuință într-una inteligentă și, totodată, eficientă energetic, fără lucrări de renovare sau intervenții majore în amenajarea casei.

Unul dintre punctele forte ale colecției SUNO este reprezentat de gama completă de comenzi, cu funcționalități optimizate pentru un confort crescut și economie de energie, pentru interior, dar și exterior: prize, întrerupătoare, variatoare, produse dedicate conexiunilor audio/video, dispozitive etanșe.

Cu Suno with Netatmo, locuința conectată devine accesibilă și ușor de instalat și utilizat. Astfel, permite monitorizarea și controlul de la distanță al casei prin intermediul smartphone-ului, dar și prin comenzi vocale. Utilizând comenzile vocale și tactile, utilizatorii au posibilitatea de a monitoriza și porni/opri diferite aparate electrice sau electrocasnice din casă și, implicit, de a economisi consumul de energie, protejând astfel mediul înconjurător și realizând economii importante la facturile lunare.

Traversăm o perioadă plină de provocări, în care consumatorii vor să țină pasul cu tehnologia, dar, în același timp, sunt atenți mai mult ca oricând la consumul de energie. Suntem unul dintre principalii jucători de pe piața locală de case inteligente, așa că era normal să venim cu o gamă adaptată cerințelor actuale.

Iar noua gamă Suno este ideală pentru cei care își doresc o soluție accesibilă din perspectiva costurilor, inovatoare ca și utilizare și, nu în ultimul rând, flexibilă, în funcție de nevoile locuinței lor.”,  a declarat Călin Pașcalău, Director General Legrand România.

Gama SUNO_2

Produsele pot fi controlate prin intermediul aplicației Home + Control care permite monitorizarea extrem de detaliată a consumului, în momentul respectiv sau într-un interval de timp, la un corp de iluminat sau aparat casnic specific sau la toate aparatele din locuință. Mai mult, se pot crea noi scenarii de utilizare în orice moment, fie că este vorba de personalizarea luminilor sau de controlarea storurilor.

Gama Suno este compatibilă cu Apple Homekit, Google Home și Amazon Alexa.

Gama Suno s-a dezvoltat mult de la prima sa apariție pe piață, în 2003, în schimb, toate produsele păstrează în continuare ADN-ul acestei colecții – fiabilitatea și robustețea. Recunoscută ca fiind o gamă atemporală și minimalistă, noua gamă Suno promite un design modern și diferite opțiuni estetice pentru o integrare perfectă în funcție de ambientul fiecărui spațiu din casă.

Noua gamă Suno are o personalitate subtilă, ce permite crearea unei ambianțe diferite în fiecare încăpere și pune la dispoziție finisaje și texturi pentru un aspect complet care se integrează cu discreție deplină. Utilizatorii au posibilitatea să-și exprime personalitatea cu ajutorul produselor Suno în casele lor, fiecare locuință căpătând amprenta sa personală. Astfel, utilizatorii pot selecta cele mai potrivite elemente dintre cele 8 rame și 3 finisaje Suno pentru casa lor.

Gama Suno este deja disponibilă pe plan local și poate fi comandată de la partenerii autorizați Legrand.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version