Home PC Hardware Steam Link, cel mai nou produs VALVE

Steam Link, cel mai nou produs VALVE

0

Valve va lansa un nou produs numit Steam Link, produs ce va permite extinderea experienței furnizate de Steam în orice cameră (ați ghicit, este vorba de un echipament portabil).

Dispozitivul va fi lansat la finalul anului, potrivit reprzentaților companiei. Steam Link va funcționa în conectat la PC-ul – atât pe Windows, Macintosh sau Linux – pentru a furniza conținut de la dispozitiv, atâta timp cât dispozitivele sunt conectate la aceeași rețea.

Steam Link are support pentru rezoluție de 1080p la 60Hz cu „latență scăzută”, potrivit VALVE. Dispozitivul va fi disponibil începând cu luna noiembrie la un preț de 49,99 dolari, același preț pe care îl va avea și controller-ul Steam, care va fi disponibil tot începând cu luna noiembrie 2015.

Pe site-ul Steam, compania susține ca Steam Link este „proiectat să profite de puterea de procesare a echipamentelor pe care le ai disponibile în locuință, cu ajutorul „In-Home Streaming”.

Dispozitivul este foarte ușor de instalat, cu ajutorul porturilor disponibile, USB și HDMI. Nu trebuie să faci altceva decât să îl conectezi la televizorul tău și la rețeaua de internet, iar Steam Link va detecta automat toate calculatoarele care rulează aplicația Steam, pe rețeaua respectivă.

Prețul la nivel mondial al dispozitivului va fi anunțat la o dată apropiată de lansare, potrivit companiei Valve.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version