Home Homepage Noul monitor plat AOC GAMING 25G3ZM/BK

Noul monitor plat AOC GAMING 25G3ZM/BK

0

AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming și accesorii IT din lume, prezintă AOC GAMING 25G3ZM/BK, un monitor plat, de 24,5″ (62,23 cm) cu o rată de reîmprospătare de 240 Hz, timp de răspuns GtG de 1 ms și MPRT de 0,5 ms, perfect pentru gamerii dedicați care concurează în titluri esports cu ritm alert.

Datorită panoului său Fast VA, monitorul combină rata de reîmprospătare ridicată și viteza de reacție rapidă cu culori vii și profunde, un spectru de culoare larg și un raport de contrast ridicat de 3000:1. AOC GAMING 25G3ZM/BK este potrivit atât pentru jocurile competitive cât și cele cu poveste și va fi disponibil începând cu luna noiembrie la prețul recomandat de 1179 lei.

AOC GAMING 25G3ZM/BK este o  alegere excelentă pentru jucătorii care își modernizează PC-urile pentru a intra direct în focul competițiilor online. Dimensiunea ideală de 24,5″ le permite jucătorilor și pasionaților de esports să se concentreze asupra întregului ecran deodată, în comparație cu afișajele mai mari de 27-32 inci, asigurându-se că nu vor rata nicio țintă în vederea periferică. Cu rezoluția sa nativă Full HD (1920×1080) pe dimensiunea ecranului de 24,5 inci, monitorul produce imagini foarte clare cu o densitate a pixelilor de 90 PPI.

În plus, deoarece Full HD este mai puțin solicitant pentru GPU-urile moderne, acestea pot atinge rate de cadre pe secundă foarte ridicate, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot profita la maximum de monitorul lor de 240 Hz. Datorită funcției de reducere a neclarității de mișcare (MBR), 25G3ZM/BK atinge un MPRT de numai 0,5 ms, eliminând neclaritatea sau efectul de ghosting în scenele cu mișcare rapidă.

Suportul pentru Adaptive-Sync cu o gamă variabilă a ratei de reîmprospătare de la  48 Hz la 240 Hz asigură în continuare o experiență de joc fără efectele de tearing  sau stutter. În plus, latența de intrare redusă a monitorului permite utilizatorilor să obțină un răspuns vizual aproape instantaneu pentru acțiunile lor.

Monitorul oferă un raport de contrast de 3000:1 datorită tehnologiei VA, o adâncime a culorilor de 8 biți pentru 16,7 milioane de culori și o acoperire 100% sRGB, ceea ce îl face ideal pentru jocuri, dar și pentru consumul media și chiar pentru crearea de conținut digital. Datorită unghiurilor largi de vizualizare de 178°/178° și a luminozității de 300 nits, 25G3ZM/BK oferă o utilizare confortabilă în aproape toate condițiile ambientale. Tehnologia Flicker-Free și setarea de reducere a luminii albastre îmbunătățesc confortul de vizionare atât pe timp de zi, cât și noaptea.

Dezvoltat pentru sesiuni intensive de jocuri, monitorul oferă un suport robust, cu 4 picioare, cu o amprentă cât mai mică posibilă, care permite reglaje ergonomice de 130 mm pe înălțime, rotire (90° portret) și ajustări generoase de pivotare și înclinare. Orificiul din suport pentru gestionarea cablurilor ajută la organizarea acestora, iar opțiunea de montare VESA și designul fără margini pe 3 laturi face ca implementarea sa într-un cadru cu mai multe monitoare să fie destul de ușoară. Trei surse pot fi conectate la 25G3ZM/BK datorită celor 3 porturi: 2 x HDMI 2.0. și 1 x DisplayPort 1.2.

Suita AOC G-Menu poate fi utilizată pentru a modifica setările OSD, cum ar fi Dial Point (suprapunerea reticulului) sau Shadow Control pentru a evidenția detaliile în locurile întunecate fără a afecta întreaga imagine sau Frame Counter pentru a afișa cadrele pe secundă în colțul ecranului. Monitorul este, de asemenea, compatibil cu generația actuală de consolele (PS5 și Xbox seriile S și X) și poate afișa semnal video la rezoluția sa de 1920×1080 la 120 Hz.

AOC GAMING 25G3ZM/BK va fi disponibil începând cu luna noiembrie 2022 la un preț recomandat de 1179 lei.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version