Home PC Hardware NVIDIA lansează oficial cele mai noi unități grafice

NVIDIA lansează oficial cele mai noi unități grafice

0

NVIDIA a anunțat oficial lansarea celor mai noi unități grafice din gama Maxwell GeForce 900M, respectiv GTX 960M și GTX 950M.

Cele două unități grafice sunt destinate segmentului notebook-urilor de gaming și ar trebui să își facă apariția într-o serie de noteboo-uri de gaming cu un preț accesibil. Câțiva producători și-au actualizat modelele cu unități grafice GTX 960M și 950M.

Spre deosebire de anul trecut, saltul la GTX 960M nu aduce o îmbunătățire considerabilă a performanțelor, dar aduce o îmbunătățire a performanței per watt, datorită eficientizării. Atât GTX 960M și GTX 950M sunt contruite pe 28nm, bazat pe cea mai nouă arhitectură Maxwell.

Sunt compatibile cu DirectX12, ceea ce înseamnă că ar trebui să te aștepți la îmbunătățiri în rata cadrelor în timpul jocului.

Un număr de notebook-uri destinate gamingului de la companii precum Asus, Acer, HP, MSI și Alienware și-au actualizat modelele cu noile unități grafice. Unele dintre modelele actualizate includ Aspire V Nitro, Asus G501, Lenovo Y50, HP Omen, MSI GP60/GP70 și Dell Alienware 13.

NVIDIA a anunțat și noul GeForce 940M, 930M și 920M.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version