Home Divertisment Aplicaţii Apple a lansat o nouă aplicație de stocare a fotografiilor pentru Mac

Apple a lansat o nouă aplicație de stocare a fotografiilor pentru Mac

0

iCloud Photo Lybrary sincroniză fotografiile pe toate dispozitivele în timp ce gestioneză depozitarea şi poate stoca în mod automat imagini full-resolution online.

Utilizatorii pot opta pentru păstrarea fotografiilor de înaltă rezoluţie, originale, în cloud cu versiunea de rezoluţie mai mică pe un Mac, PC sau dispozitiv iOS.

Dar criticii au evidenţiat recent încălcare de securitate foto online și spun că taxele de depozitare Apple sunt mult mai mari decât ale unora dintre concurenții săi.

Aplicația iCloud Photo Lybrary răspunde la cât spațiu de stocare este lăsat pe fiecare dispozitiv. Modifică automat rezoluția imaginilor de pe dispozitiv de vreme ce spatiul de depozitare începe să se încarce prea mult – începând cu cele mai vechi imagini. În același timp, ele sunt încă de o calitate adecvată pentru a fi vizualizate full-screen.

În cazul în care utilizatorul are o conexiune de date și a ales opțiunea de stocare online pentru imagini full resolution, aplicația va descărca fișierul original mai mare ca și atunci când ai nevoie de ea. Acest lucru ar putea fi pentru editare, zoom în fotografie sau pentru imprimare, de exemplu.

Unii experți se întreabă dacă utilizatorii Apple sunt gata să aibă încredere în companie când vine vorba despre aproximativ 500 de fotografii private, în special dacă ne amintim de fotografiile celebrităților, care au fost furate de pe platforma iCloud de hackeri anul trecut.

Apple a explicat mai târziu că acest lucru s-a întâmplat ca urmare a unui atac vizat, în care atacatorii au obținut cu succes sau ghicit parolele utilizatorilor, mai degrabă decât de atacat platforma.

În octombrie anul trecut, Apple a emis un alt avertisment de securitate către utilizatorii săi iCloud, spunând: „Suntem conștienți de atacurile de reţea care utilizează certificate nesigure pentru a obține informații de utilizator, dar serverele noastre nu au fost compromise.”

Martin Garner, expert servicii de telefonie mobilă la CCS Insight, a declarat: „Oamenii împărtăşesc o încredere enormă în raport cu servicii de acest gen. Nu este vorba doar de Apple – mulți alți furnizori au suferit, de asemenea, recent. Totuşi, utilizatorii vor trebui să se gândească la securitate și accesibilitate.. „

Sursa

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version