Home Lifestyle Cultura Scapă de durerea de spate în mai puţin de 5 minute

Scapă de durerea de spate în mai puţin de 5 minute

0

Chiar dacă eşti o persoană activă, sunt zile în care pur şi simplu te doare spatele şi nu ştii ce să mai faci. Din fericire există câteva exerciţii pentru spate pe care le poţi face chiar la birou.

Probabil te întrebi de ce ai găsit un material despre mişcare pe un site de tehnologie. Ei bine, ne-am gândit să îţi împărtăşim câteva dintre exerciţiile pe care le folosim pentru spate şi care sunt indicate pentru orice persoană sedentară.

Pentru durerea lombară

Aşază-te pe scaun, adu pe rând genunchii la piept şi menţine-i aşa 30 de secunde, după care, relaxează uşor picioarele.

Pentru durerea de umeri

Respiră adânc şi adu umerii la nivelul urechilor. Ţine-i acolo pentru 3 scunde, după care expiră şi relaxează umerii. Repetă procesul de 10 ori.

Durerea de picioare

Adu un picior în faţa celuilalt, îndoaie degetele de la piciorul din spate şi ţine-le aşa pentru 30 de secunde, după care relaxează şi repetă procesul cu celălalt picior.

Durere de şold

Aşază-te în poziţia de fandare, ţine spatele drept şi rămâi aşa pentru 30 de secunde, după care ridică-te în picioare foarte uşor. Repetă fandarea pe celălalt picior.

Durerea de mijloc

Oferă-ţi o îmbrăţişare şi respiră adânc pentru 30 de secunde. Atenţie! Când expiri, fă-o foarte uşor.

Durere de genunchi

Stai în picioare în faţa scaunului, aşază-te pe scaun şi ridică-te din nou. Repetă procesul de cel puţin 10 ori, dar foarte lent.

Durere de gât

Aşază-te pe scaun cu spatele lipit de spătar şi lasă-ţi capul într-o parte şi în alta. Apoi, stai cu capul înclinat în dreapta 30 de secunde şi în stânga 30 de secunde.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version