Home Homepage Facebook Messenger poate fi folosit fără să ai cont Facebook

Facebook Messenger poate fi folosit fără să ai cont Facebook

0

Facebook Messenger nu mai necesită un cont Facebook pentru a fi utilizat.

Începând de astăzi, noii utilizatori ai aplicaţiei Messenger din SUA, Canada, Venezuela şi Peru se pot înscrie pe aplicaţie numai cu nume, prenume şi numărul de telefon.

Citeşte şi Facebook poate recunoaște fețele ascunse

Messenger poate fi utilizat în continuare cu contul de Facebook, iar utilizatorii noi vor putea vedea „Înregistrează-te cu Facebook„, funcţie care importă toate contactele şi linkurile pe respectivul cont Facebook.

messenger-sign-up-android

Compania încurajează înregistrarea cu contul Facebook pentru ca utilizatorii să „beneficieze de funcţia multi-platformă de pe toate dispozitivele mobile, versiune web şi tabletelor„. Asta presupune că înregistrarea cu nume şi număr de telefon nu va permite sincronizarea concersaţiilor dintre dispozitive şi versiunea desktop.

Citeşte şi Facebook are un nou concept pentru mobil

Facebook spune că urmăreşte să ajungă la cât mai mulţi oameni. Cu toate că opţiunea de înregistrare cu numărul de telefon nu va importa contactele, celelalte funcţii Messenger vor fi disponibile.

Folosirea Messenger fără un profil Facebook poate fi mai ispititoare şi pentru afaceri. La conferinţa F8 de anul acesta, Facebook a lansat Messenger Business ca un mod de comunicare între consumator şi companii.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version