Home Divertisment Aplicaţii Facebook îţi va invada feed-ul cu acest tip de conţinut

Facebook îţi va invada feed-ul cu acest tip de conţinut

0

Facebook „apasă pedala de acceleraţie” şi nimic nu îl va opri. Pregăteşte-te să vedeţi tot mai des articole instant în News Feed-ul tău.

După anunţarea în luna mai a Articolelor Instant, ştirilor sau articolelor găzduite pe aplicaţia nativă Facebook, compania a publicat câteva ştiri de test. A urmat „liniştea dinaintea furtunii”, iar acum Facebook se pregăteşte de o actualizare mult mai mare.

Citeşte şi Anonymous a creat un site care concurează cu Facebook

Potrivit unor informaţii publicate de Wall Street Journal, invadarea feed-urilor de către aceste articole se va produce în următoarele zile. Publicaţia The New York Times va avea în jur de 30 de articole pe zi, iar The Atlantic va avea articolele exclusiv pe platforma Facebook.

NBC va posta până la 40 de articole pe zi, în vreme ce BuzzFeed vrea să publice „cât se poate de multe„.

Citeşte şi Facebook Messenger poate fi folosit fără să ai cont Facebook

Ideea care stă la baza articolelor instant este ca acestea să capteze cât mai mult atenţia, cât se poate de rapid. Foarte mulţi utilizatori se informează de pe reţelele de socializare, iar mutarea publicaţiilor, cu totul, în mediul de socializare era următorul pas logic.

Momentan, Articolele Instant sunt disponibile numai pe dispozitivele iOS, urmând să fie lansate şi pe celelalte platforme cât de curând.

Citeşte şi Facebook are un nou concept pentru mobil

Nu se cunoaşte cu certitudine data la care vor apărea aceste articole, dar Wall Street Journal scrie că atât New York Times şi The Atlantic sunt gata să publice articolele chiar de mâine, dacă este necesar, dar aşteaptă să primească „unda verde” de la Facebook.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version