Home PC Hardware Logitech lansează tastatura K400 Plus

Logitech lansează tastatura K400 Plus

0

Logitech simplifică modul în care îţi conectezi PC-ul la televizor cu noua tastatură K400 Plus.

Logitech a lansat Logitech® Wireless Touch Keyboard K400 Plus , o tastatură cu care poţi controla ecranul computerului personal pe televizor. K400 Plus funcţionează la o distanţă de până la 10 metri şi dispune de un touchpad integrat, ce facilitează accesarea filmelor, show-urilor TV şi a muzicii pe PC de pe canapea.

Citeşte şi VIDEO! Microsoft reinventează tastatura

Living-ul este un spaţiu unde dorim să ne relaxăm, să ne distrăm şi să comunicăm cu prietenii şi familia”, a precizat Charlotte Johs, vice preşedinte global al segmentului de periferice pentru computer în cadrul Logitech. “Logitech Wireless Keyboard K400 Plus face mai uşoară conexiunea PC-ului la TV şi căutarea de conţinut pe Internet”.

Având la bază populara tastatură Logitech Wireless Touch K400, tastatura K400 Plus dispune de un touchpad integrat cu cursor de control ajustabil, o soluţie compactă all-in-one (tastatură şi mouse). Tastele de shortcut oferă acces rapid la volum şi navigarea prin meniu, iar tastele-săgeată intuitive ajută la accesarea rapidă a divertismentului digital.

Citeşte şi Tesoro Excalibur Spectrum – tastatura pentru gamerii hardcore

Conceput pentru living-urile moderne într-un gri neutru, Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus dispune de un design subţire care-o face uşor de depozitat, în timp ce laturile rotunjite sunt extrem de confortabile. Bateriile preinstalate, cu o autonomie de 18 luni, oferă ore întregi de divertisment fără întrerupere.

Preţ şi disponibilitate

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus va fi disponibilă din luna iulie la un preţ de 44,99 Euro.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version