Home Divertisment Aplicaţii Microsoft va trece printr-un nou val de concedieri

Microsoft va trece printr-un nou val de concedieri

0

Directorul executiv al Microsoft, Satya Nadella se pare că va anunţa o nouă rundă de concedieri la numai un an după cele 18.000 de concedieri din 2014.

Microsoft, cea mai mare companie de software din lume, plănuieşte să anunţe o nouă rundă de concedieri cât de curând, pentru a reduce şi mai mult costurile, potrivit ultimului raport. Sunt preconizate cel puţin 7,800 de concedieri.

Citeşte şi: Windows 10 – Cum a fost creat wallpaper-ul futuristic

Se aşteaptă ca disponibilizările să afecteze angajaţii de la grupul de hardware şi alte părţi ale sociatăţi, inclusiv afacerile smartphone pe care Microsoft le-a achiziţionat de la Nokia anul trecut, se mai arată în raport.

Până la acest moment se pare că Microsoft nu a făcut nicio declaraţie oficială şi nici nu a putut fi contactat de cei de la telegraph.co.uk.

Citeşte şi: Windows 10 va fi gata săptămâna aceasta

În luna iulie, anul trecut, şeful Microsoft, Satya Nadella a făcut cele mai multe concedieri din istoria tehnologiei, încercând să devină o companie de cloud-computing şi software mobile-friendly.

În luna iunie a acestui an, Stephen Elop şi alţi 3 directori au părăsit compania. Pe 29 iulie, Microsoft trebuie să lanseze Windows 10, primul sistem de operare menit să funcţioneze pe PC, tablete şi telefoane.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version