Home Homepage HTC One A9 este o copie fidelă iPhone

HTC One A9 este o copie fidelă iPhone

0

HTC a pregătit un dispozitiv flagship, dar din poze pare că l-am mai văzut undeva.

După cum ne-am obişnuit deja, @OnLeaks ne oferă imagini ale celor mai noi dispozitive, atât de noi încât nici nu există pe piaţă. Autorul ne furnizează de această dată o randare a viitorului dispozitiv de la HTC, smartphone-ul One A9.

Din imagini, ne putem da seama că dispozitivul urmează, fidel chiar, linia de design a smartphone-ului iPhone 6.

Citeşte şi: OnePlus Mini va fi mai mic, dar impresionant

One A9 are o formă curbată, cu o carcasă din aluminiu, din care nu lipsesc liniile pentru antenă. Mergând mai departe, până şi camera foto în relief nu lipseşte, iar pe lungimea dispozitivului, găsim sertarele pentru SIM şi microSD.

În partea inferioară putem observa locul în care este amplasat difuzorul, o aşezare foarte cunoscută, pe care am mai întâlnit-o până acum.

 

htc-one-a9

Desigur, dacă înlăturăm tonul ironic şi „inovativitatea” de care dă dovadă Apple, ne putem aminti că HTC a fost primul care a folosit canalele de plastic, din cadrul carcasei de aluminiu, pe post de antenă. O randare anterioară indica faptul că HTC One A9 va fi disponibil în mai multe nuanţe de culori metalizate.

Citeşte şi: iPhone 6S are probleme la senzorul cu amprenta Touch ID

Din fotografie reiese şi faptul că HTC a schimbat optica care a determinat până acum designul smartphone-urilor. Observăm dispariţia difuzoarelor frontale stereo BoomSound. Senzorul pentru amprentă nu mai este pe spatele dispozitivului şi a fost mutat în faţă, lucru pozitiv, dacă întrebi majoritatea utilizatorilor.

Specificaţiile nu sunt încă cunoscute, dar informaţiile indică un dispozitiv mid-range, cu performanţe modeste. Cel mai probabil, HTC va dezvălui pe 20 octombrie detalii despre cel mai nou smartphone.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version