Home Homepage Aplicaţia YouTube Music se lansează împreună cu YouTube Red

Aplicaţia YouTube Music se lansează împreună cu YouTube Red

0

Google tocmai a dezvăluit lansarea serviciului video care te scapă de reclame, şi nu numai, YouTube Red, cu doar 9,99 dolari pe lună.

Nu doar acest serviciu se alătură familiei YouTube, întrucât Google se pregăteşte să lanseze şi YouTube Music pe 28 octombrie, împreună cu Red.

YouTube Music este o experienţă specializată pentru fanii YouTube care caută un anumit conţinut legat de muzică, asemănător cu ceea ce au văzut la unele din cele mai recente îmbunătăţiri la familia YouTube, cum ar fi YouTube Kids şi YouTube Gaming.

Citeşte şi: YouTube Red de la Google te scapă de reclame

Aceste aplicaţii aduc contentul care contează pentru un anumit target de audienţă şi blochează contentul care nu este relevant.

„YouTube Music este creat pentru a face descoperiri, pentru a te uita şi pentru a asculta muzică mai uşor ca oricând. Orice melodie sau artist alegi pe YouTube Music te va duce într-o aventură personală într-unul dintre cele mai bogate cataloage de muzică. Trebuie doar să dai sign in, să apeşi pe o melodie pe care o îndrăgeşti şi să afli unde te duce muzica. Iar acesta este un bonus special – YouTube Red lucrează cu Google Play Music, aşa dă abonează-te la un serviciu şi vei primi automat acces şi la celălalt.”

Citeşte şi: Google Photos a depăşit 100 de milioane de utilizatori activi în doar 5 luni

Aplicaţia YouTube Music va fi absolut gratuită şi va avea anumite specificaţii care pot fi deblocate o dată cu abonarea la YouTube Red pentru rulare în background, acces offline şi altele.

Mai mult decât atât, oricine descarcă aplicaţia va avea posibilitatea de a testa gratuit YouTube Red pentru 14 zile, fără ca nicio informaţie legată de cardul de credit să fie necesară. La lansare, aplicaţia va fi disponibilă doar pentru utilizatorii din SUA, iar tot mai multe ţări se vor alătura începând cu anul viitor.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version