Home Divertisment Evoluţie Seful Windows îşi ia concediu pentru un an de zile

Seful Windows îşi ia concediu pentru un an de zile

0

Joe Belfiore, vice-preşedintele Microsoft şi un membru cheie al echipei Windows, îşi ia concediu un an de zile, începând cu luna noiembrie.

Belfiore a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook:

Joe Belfiore consideră că familia sa este extrem de norocoasă, motiv pentru care consideră, împreună cu soţia sa, că un concediu de un an este ideal pentru a le arăta copiilor ţara minunată în care trăiesc.

Mai mult decât atât, acesta mai spune că îşi doreşte, de asemenea, să preţuiască resursa numită TIMP, de care fiecare dintre noi am avea nevoie mai mult. Totuşi, cel mai important motiv pentru care directorul îşi ia un concediu pe o perioadă atât de lungă este legat în mod special de copiii săi. 

I have some news to share with all of you! Kristina and I are always trying to help our kids understand just how…

Posted by Joe Belfiore on Tuesday, October 20, 2015

 

Belfiore a coordonat divizia Windows Phone de la Microsoft pe o perioadă de mai mulţi ani şi a fost unul dintre coordonatorii noului sistem de operare Windows 10, ca parte a Grupului Sistemelor de Operare al Microsoft.

Citeşte şi: Nu mai ai nevoie de Skype pentru a vorbi pe Skype

Absenţa sa de la evenimentele recente ale Microsoft, inclusiv lansarea Windows 10 a fost sesizată imediat, locul său fiind luat de Bryan Roper.

După finalizarea anului de concediu, Belfiore a confirmat faptul că va lucra în continuare la dezvoltarea platformei Windows.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version