Home Divertisment Aplicaţii iPhone-ul tău tocmai a primit o serie nouă de emoticonuri

iPhone-ul tău tocmai a primit o serie nouă de emoticonuri

0

Utilizatorii dispozitivelor iOS vor avea, în sfârşit, mai multe emoticoane cu ajutorul cărora îşi pot exprima „trăirile„.

Noua actualizare iOS 9.1 de la Apple, pentru dispozitivele iPhone, va aduce 185 noi emoji pentru smartphone. Există un emoji care arată degetul mijlociu, un taco şi ochi care se dau peste cap, între altele.

Citeşte şi: Cât de sigur este, de fapt, iPhone-ul tău

Noile pictograme au fost realizate conform standardelor Unicode 7.0 şi Unicode 8.0 ale Unicode Consortium, acestea oferind noi opţiuni de exprimare în mesaje text. Lărgirea spectrului emoji vine ca răspuns firesc la nevoile utilizatorilor care se exprimă tot mai mult prin intermediul acestor pictograme.

Apple a precizat că în acest moment 61% dintre dispozitivele iOS rulează versiunea iOS 9.0, o creştere cu 10% faţă de ultimul raport. iOS 9.1 este disponibil chiar acum pe toate dispozitivele care au primit actualizarea precedentă, fie în format OTA fie pentru update prin intermediul iTunes.

Mai jos prezentăm câteva exemple de noi emoji disponibile pe iPhone. Mai multe exemple pot fi văzute pe Emojipedia.

Citeşte şi: Galaxy S7 ar putea fi primul smartphone „sub-premium” de la Samsung

Pentru a descărca noua actualizare pentru iPhone, trebuie accesat meniul de setări, apoi „Actualizare Software„. Pentru o siguranţă mai mare, nu uita să creezi o copie de rezervă înainte de a actualiza.

emoji

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version