Home Smart Gadgets Ghetele Nike din „Înapoi în Viitor” se lansează în 2016

Ghetele Nike din „Înapoi în Viitor” se lansează în 2016

0

Febra zilei de 21 octombrie 2015 a cuprins întreaga planetă, iar toţi fanii filmului au pornit în „goana după gadget-uri„.

În partea a doua a trilogiei, personajul lui Michael J. Fox, poreclit Marty, a oferit tuturor o idee asupra cum vor putea arăta lucrurile în anul 2015. Cu toate că, multe dintre gadget-urile care apar în film nu sunt prezente în zilele noastre, ghetele Nike, ale căror şireturi se închid singure, au devenit o realitate.

Citeşte şi: Gadgeturi din „Înapoi în viitor” care există în ziua de astăzi

Cu toate că Nike a lansat ghetele Mag în anul 2011, acea versiune nu încorporează tehnologia de închidere automată a şireturilor, pe care am văzut-o în filmul „Înapoi în viitor II„.

Fanii nu trebuie să îşi piardă speranţa. Ghetele Nike, ale căror şireturi se închid singure, vor fi lansate în anul 2016. Tinker Hatfield, vicepreşedintele Nike, cel care a creat conceptul şi a proiectat ghetele Mag, a confirmat lansarea: „Cu toate că, acest proiect a pornit ca un concept ştiinţifico-fantastic, suntem mândrii că acum ficţiunea s-a transformat în realitate„.

Mai mult, reprezentanţii Nike spun că tehnologia şireturilor este în stadiul incipient, susţinând ca aceste ghete folosesc chiar prima versiune pe care o vedem şi în film.

Citeşte şi: Lentilele de contact ale viitorului vor funcţiona cu energie solară

Pantofii care folosesc această tehnologie sunt testaţi pe mai multe sporturi, în speranţa ca aceasta să propulseze industria de încălţăminte „în viitor”.

Am început prin a crea ceva pentru ficţiune şi l-am transformat în realitate, inventând o tehnologie de care ar beneficia toţi atleţii„, a declarat Mark Parker, CEO Nike.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version